North Sea Beach Marathon 2010

Henrik Lund Jensens billede

PRESSEMEDDELELSE

Så løbes der igen på stranden

Det klassiske North Sea Beach Marathon afvikles for 11. gang den sidste søndag i juni.

Når det kendte løb langs den jyske vestkyst skydes i gang i Vejers den 27. juni, er der igen i år stor interesse fra udlandet. – Vi har foreløbig modtaget tilmeldinger fra i alt 15 nationer, siger løbsleder Bjarne Elmertoft, der også i år forventer mange deltagere på alle distancer. – Der er normalt lidt færre løbere med, når målet er i Hvide Sande, men vi er nu tæt på de 800 tilmeldte, og et godt bud fra vores side vil være et antal på mellem 1.500 og 1.600 til start.

Tilmelding helt frem til start

Der er en frist for rettidig tilmelding til løbet lørdag den 13. juni. Det betyder, at der kommer et ekstra gebyr på efter denne dato: - Tilmelding kan ske online indtil den 23. juni, derefter kan det ske ved nummerudleveringsstedet SeaWest lørdag den 26. juni og også ved de enkelte startsteder på selve løbsdagen.

North Sea Beach Marathon 2010 afvikles traditionen tro langs den jyske vestkyst og omfatter maraton, halvmaraton, 10 og 5 km og stavgang på alle distancer. Maratonløberne starter i år på Vejers Strand kl. 10.30, halvmaratonløberne i Nymindegab kl. 12.00, mens 5 og 10 km-løberne sendes af sted på en ud-hjem rute fra Hvide Sande Strand klokken 11.00 og 12.30, hvor der også er opløb og mål for deltagerne på alle distancer. –Vi kan endnu engang byde en meget smuk og helt speciel rute. På stranden i Hvide Sande er der en række forskellige aktiviteter, og der bliver sørget for en super-god stemning hele dagen, siger Bjarne Elmertoft.

North Sea Beach Marathon er en unik løbsevent, der arrangeres søndag den 27. juni af de tre foreninger Ringkøbing Atletik & Motion, Esbjerg Atletik & Motion og Hvide Sande KFUM´s Idræt i samarbejde med en række lokale partnere.
North Sea Beach Marathon havde mere end 1.800 tilmeldte deltagere på de fire distancer i 2009. Heraf var 300 med på den klassiske maratondistance på 42,195 km.
Yderligere informationer på løbets hjemmeside www.beachmarathon.com.

Med venlig hilsen
Løbsleder
Bjarne Elmertoft
North Sea Beach Marathon
97321852/40360652
E-mail: bjarne.elmertoft@webspeed.dk

Om bloggen

Henrik Lund Jensens billede
Løbetræner og lærer på Sportsefterskolen SINE, Henrik Lund Jensen, giver dig her de seneste nyheder inden for løb.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15347:

Marzenas billede
Jeg hedder Marzena fra 2 år siden startede jeg at løbe… Nu min højste distance 52km Hver weekend...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk