Medie Marathon - 3. runde

Henrik Lund Jensens billede

PRESSEMEDDELELSE

3. etape af Fynske Medier´s Etape-Marathon i Assens kommune

Søndag den 31. januar skydes tredie etape i gang af Fynske Medier´s Etape-Marathon.
Starten går fra Brylle Fritidscenter kl. 11. Første etape blev afviklet i Odense Kommune i november, 2. etape i Faaborg-Midtfyn Kommune i december og der fortsættes nu i Assens Kommune. Senere følger etaper i Kerteminde Kommune, og 5. og sidste etape afvikles i Nyborg Kommune i marts.

Fynske Medier´s Etape-Marathon er nyeste tiltag fra H.C. Andersen Marathon og afvikles i samarbejde med 5 fynske kommuner, en række sponsorer samt lokale idrætsklubber. I Assens Kommune er det Brylle Gymnastikforening, der står som afvikler af arrangementet.

Interessen for arrangementet, der afvikles for 2. gang, har vist sig at leve op til de forventninger, der var opsat fra arrangørside – et deltagerfelt på mellem 600-700 ved hver etape, hvoraf størsteparten af deltagerne vil være med på alle 5 etaper.

Løb et maratonløb!
Med deltagelse i alle 5 etaper i Fynske Medier´s Etape-Marathon har du mulighed for at gennemføre dit første maratonløb. I løbet af fem søndage løber du på nye og spændende ruter med nye udfordringer, hvor hver etape er på 8-10 km og den samlede distance på de 5 etaper er 42,195 km. – maratondistancen.

Det har været arrangørernes målsætning at lave ruterne så forskellige som muligt. Starten ved Brylle Fritidscenter er et rigtig landevejsløb – let kuperet i grønne omgivelser. Ruten der løbes på er 8 kilometer – en distance, hvor hele familien kan deltage.

Fynske Medier´s Etape-Marathon er for hele familien. Der er plads til såvel den meget rutinerede løber samt motionisten, der gerne vil prøve sig selv af. Har man ikke deltaget i de første etaper, er det muligt at deltage alligevel, da arrangementerne afvikles både som enkelt arrangement, men selvfølgelig også som etapeløb.

Har du endnu ikke tilmeldt dig, er dette muligt på løbsdagen fra kl. 9-10.30 i Brylle Fritidscenter, hvor der også er afslutning med forplejning deltagerne.

Foreløbig stilling
Der bliver løbet stærkt af de hurtigste ved etape-løbet. På såvel 1. som 2. etape har vinderne af både dame-/ som herreløbet sat nye løbsrekorder og det giver en samlet stilling efter de 2 første etaper.

Mænd
1. Søren Kirketofte, Odense, 53:30
2. Hans Mårtensen, Odense, 53:46
3. Karsten Kjelde; Odense, 54:25

Kvinder:
1. Nina Beck, Svendborg, 1:04:48
2. Dorthea Jørgensen, Kolding, 1:07:55
3. Rikke Balle Larsen, Odense, 1:07:58

Læs mere på www.hcamarathon.dk

Om bloggen

Henrik Lund Jensens billede
Løbetræner og lærer på Sportsefterskolen SINE, Henrik Lund Jensen, giver dig her de seneste nyheder inden for løb.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Ulla Lassens billede
  I min blog vil jeg komme ind på de mange fordele, der er ved at komme tættere på naturen. Dette er både gennem løb og gåture i naturskønne områder, men det er også i form af at vælge flere naturlige...
 • Emils billede
  Dette er en blog omkring løb og i særdeleshed omkring udstyr. Der vil komme gode råd til valg af udstyr, samt gode råd til forbedringer af dit løb. Håber i vil læse med :)
 • PS
  PSs billede
  Jeg har brugt alt for meget tid de sidste uger på at læse andres løbeblogs… Og nu er det så pay back time! Læs ... eller lad være :).
 • Jeanettes billede
  Min blok om løb.
 • pixis billede
  Hvad laver en motionsløber når hun IKKE lige løber ??? det og meget andet vil du kunne læse om her på bloggen, som først og fremmest bliver min personlige træningsdagbog. Jeg skal efter længere tids...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14837:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk