Maratonløb på Højfyn

Henrik Lund Jensens billede

Fra Tommerup Løbeklubs hjemmeside:

Tommerup Cannonball`"trekløver" Marathon

Så er Lebleu og Tommerup Løbeklub igen vært for et lille marathon i efterårs kulden. Tommerup Cannonball "Trekløver" Marathon er et socialt arrangement til dem som ønsker at komme ud at løbe i den højfynske natur. Løbet bliver løbet som en "trekløver" sløjfe det vil sige i alt 3 sløjfer på helholdsvis 22, 12 og 8 km. Ruten er ikke afmærket og alt afhængig af deltagerantal løbes der i 2 hold med 5:00 km/min og 5:30 min/km. Ruten er ikke afmærket.

Udgangspunktet er Brylle Hallerne og det er også her at starten går lørdag den 21/11 klokken 09.30. Der vil være forplejning i form af cola, ships, slik og vand. Hvis man ønsker anden forplejning er det op til en selv.

Starten går fra Brylle Hallen og der vil være mulighed for bade bagefter. Le Bleu byder også på en dejlig kold pilsner til alle deltager bagefter.

Prisen er 65 kr og der vil være diplom efter løbet.

Tilmelding kan ske til Thomas Steenberg på 30347532

Om bloggen

Henrik Lund Jensens billede
Løbetræner og lærer på Sportsefterskolen SINE, Henrik Lund Jensen, giver dig her de seneste nyheder inden for løb.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Frederikkes billede
  Total nybegynder. Efter mange halvhjertet forsøg, håber jeg at dette forsøg virkelig kan få mig i gang og ind i en rutine. Vil starte ud med Begynderprogrammet.
 • Danni Callesens billede
  Jeg løber Jylland rundt for Julemærkehjemmene i september 2011. Turen går langs kysten og er på 1000 km. Følg mig her på bloggen.
 • Anja Marie Hansens billede
  Fra at syntes løb er for de mennesker som er super seje, sunde og fit...til at løb også er for mig!
 • Ulla Lassens billede
  I min blog vil jeg komme ind på de mange fordele, der er ved at komme tættere på naturen. Dette er både gennem løb og gåture i naturskønne områder, men det er også i form af at vælge flere naturlige...
 • Alex Hansens billede
  Her på min blog vil jeg dele mine oplevelser og forhåbentlig møde en masse dejlige menesker der kan gi et skulderklap eller et spark eller måske bare et godt råd.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14892:

Christinas billede
Langdistance løber. Har løbet i mange år og er uddannet løbecoach

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina