Løb på Danmarks nordspids

Henrik Lund Jensens billede

PRESSEMEDDELELSE

Sæt kryds ved d. 10.10.10 kl. 10:10

Danmarks nordligste hel og halvmaraton er nu en realitet og gruppen bag løbene satser på at kunne præsentere disse løb i nogle helt unikke rammer, der ikke findes andre steder i Danmark.

Så kan løbeinteresserede borgere i Nordjylland, og for den sags skyld resten af Danmark, godt finde løbe tøjet frem og påbegynde træningen til det første hel- og halvmarathonløb i Skagen, der skydes i gang d. 10. oktober kl. 10:10.

Arbejdsgruppen bag Skagen Marathon arbejder i denne tid med den praktiske planlægning af dette første maraton løb i Skagen.
Inspireret af den helt unikke natur i Skagen har arbejdsgruppen fået planlagt et hel- og halvmaraton, der kommer forbi en række af Skagens naturgivne værdier. Løbet skal dermed gerne adskille sig fra andre tilsvarende løb i Danmark ved ikke ”bare” at løbe ud af en flad ”kedelig” strækning.
Ruten i Skagen vil derfor tage et naturligt udgangspunkt i en række af Skagens herlighedsværdier, der samtidig rummer en god historie. Men dette træk forsøger arbejdsgruppen således at skabe et løb der både tilgodeser løberne, men ikke mindst de tilskuere der traditionelt følger med maratonløberne.

Det bliver et løb hvor arbejdsgruppen forventer omkring 500 - 700 deltagere til dette første hel- og halv maraton i Skagen.

”Vi tror, at dette løb nok skal vække interessen hos en række løbere i Danmark siger formand for Skagen Helse Mogens Eeg”. ”Hvilke maratonløbere vil ikke gerne kunne sige, at de har været med til at løbe det første løb i Danmarks nordligste by” fortsætter Mogens Eeg. ”Vi tror derfor på, at kombinationen af at det er første gang, der laves denne slags løb i Skagen kombineret med de helt unikke omgivelser gør, at vi når vores målsætning på 500 – 700 deltagere denne første gang slutter Mogens Eeg”.

Bag løbet står Skagen Helse i samarbejde med Skagen Motionsklub, Frederikshavn Erhvervskontor, Skagen Turistbureau, Skagen Handelsstandsforening, Frederikshavn Event, Skov og Naturstyrelsen, Skagen Museum, Color Hotel Skagen, Skagen Strand, Skagen Havn, Skagen OK & Motion og lokale ildsjæle.

Såfremt der ønskes yderligere oplysninger står undertegnede til rådighed.

Venlig hilsen

Mogens Eeg
Formand Skagen Helse
Tlf.: 98450668

Om bloggen

Henrik Lund Jensens billede
Løbetræner og lærer på Sportsefterskolen SINE, Henrik Lund Jensen, giver dig her de seneste nyheder inden for løb.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14809:

kim Stewens billede
Jeg sidder som togholder for Fredericia løbeklubs løb sammen med et lille udvalg og her er det...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk