Kvindeløbet Odense sætter rekord

Henrik Lund Jensens billede

PRESSEMEDDELELSE:

Stor interesse for at deltage i Kvindeløbet

3500 deltager i Kvindeløbet Odense, som Eventyrløbet arrangerer på onsdag på Engen i Fruens Bøge.

Simone og moderen Ann Glad, der i onsdags blev nummer 1 og 2 i ALT for damerne Kvindeløbet på 5 km stiller begge også op i Kvindeløbet Odense på onsdag. Det samme gør vinderen af 10 km, Dorthea Jørgensen fra Kolding.

I onsdags deltog 3350 i ALT for damerne Kvindeløbet og Eventyrløbet kan se frem til ny løbsrekord, der er på 3.500 deltagere. Der er tilmeldt 3400 deltagere, heraf 750 på 10 km distancen. Resten deltager på 5 km, så med de sidste tilmeldinger bliver løbsrekorden slået.

Ved ALT for damerne Kvindeløbet var der trængsel på stierne, da der kun var 30 minutter mellem starterne på 10 km og 5 km, men det bliver ikke tilfældet ved Kvindeløbet Odense. Vi har 55 min mellem starterne på 5 km og 10 km, så vi garanterer, at der er plads til alle på ruten, så deltagerne på de to distancer ikke skal slås om pladsen på stierne fortæller Bent Iversen videre, der melder at man er helt klar til løbet. Startnumrene er pakket, og man er allerede begyndt at uddele T-shirts og startnumre fra OGF´s klubhus på Stadionvej.

Væsentligt i et kvindeløb er gavetasken, og deltagerne kan se frem til en spændende og attraktiv gavetaske, fyldt med sponsorprodukter. Spændende er det altid at se, hvad der gemmer sig i gavetasken. Det er ligesom at være til juletræsfest, fortæller Erling Jensen, PR-koordinator i OGF.

Eventyrløbet har ved Kvindeløbet 150 frivillige hjælpere samt hjælp fra Hjemmeværnets Politikorps. Det er festligt at være med til at arrangere kvindeløb. Der er en dejlig stemning på pladsen på Engen i Fruens Bøge, og vi ser frem til en god aften, lyder det fra løbsleder Bent Iversen.

Om bloggen

Henrik Lund Jensens billede
Løbetræner og lærer på Sportsefterskolen SINE, Henrik Lund Jensen, giver dig her de seneste nyheder inden for løb.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14682:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Garmin Forerunner

Bliv medlem af løberne.dk