Kvindeløb i Odense

Henrik Lund Jensens billede

Knap 3300 tilmeldt til Kvindeløbet Odense

Interessen bliver større og større for at deltage i kvindeløb. Eventyrløbet afvikler onsdag den 9. juni Kvindeløbet Odense på Engen i Fruens Bøge, og har allerede tilmeldt over 3300 deltagere. I 2009 var der udsolgt med max. 3500 deltagere, og rekorden vil blive slået i år.

- Vi oplever oven på Eventyrløbet stor interesse for at deltage i kvindeløbet. Der er flere og flere af arbejdspladserne i Odense og på Fyn, som deltager i Kvindeløbet, og det understreger, at motion og sundhed prioriteres stadig højere. En fjerdel af deltagerne deltager på 10 km og resten på 5 km, fortæller løbsleder Bent Iversen, der oplyser, at startgebyret onsdag efter pinse stiger med 50 kroner.

Se indholdet af gaveposen + billede af T-shirt her: http://ogf.dk/side1.php?p_id=873

Billeder

Om bloggen

Henrik Lund Jensens billede
Løbetræner og lærer på Sportsefterskolen SINE, Henrik Lund Jensen, giver dig her de seneste nyheder inden for løb.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Karoline Viums billede
  Jeg er en pige på blot 15 år, der elsker og løbe og har løbet 2 halvmarathon på ½ år. Jeg ser nu frem til en masse andre landistanceløb i danmarks natur.
 • Fabiola Christensens billede
  De første 5 km idag til Friløbet var hurtigt overstået. Desværre fik jeg sidestik og var nød til at holde en lille pause som tog min tid fra mig :-( Det var en fantastisk løbetur, dejligt vejr og...
 • jørgen Pedersens billede
  start løbetid på 5 km er 00:28:44, så der er plads til forbedring
 • Fremads billede
  Jeg kæmper hver dag for at få en sundere hverdag med motion og god og nærende kost. På bloggen vil jeg skrive om mine kostvaner, sportslige aktiviteter og mine erfaringer med diverse sportstøj og...
 • Mads Ladefoged Loldrups billede
  Nu skal jeg i bedre form. Synes jeg har taget alt for meget på. Så i denne blog vil man kunne følge min optræning til Skjern Å Running Challenge den 30. april, hvor jeg har tilmeldt mig 8,2 km. Så...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14819:

Lundby LØBs billede
Arrangerer løb med distancer på 5 km, 10 km og Halvmarathon. Herudover virtuelle løb

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk