Kvindeløb i Odense

Henrik Lund Jensens billede

Knap 3300 tilmeldt til Kvindeløbet Odense

Interessen bliver større og større for at deltage i kvindeløb. Eventyrløbet afvikler onsdag den 9. juni Kvindeløbet Odense på Engen i Fruens Bøge, og har allerede tilmeldt over 3300 deltagere. I 2009 var der udsolgt med max. 3500 deltagere, og rekorden vil blive slået i år.

- Vi oplever oven på Eventyrløbet stor interesse for at deltage i kvindeløbet. Der er flere og flere af arbejdspladserne i Odense og på Fyn, som deltager i Kvindeløbet, og det understreger, at motion og sundhed prioriteres stadig højere. En fjerdel af deltagerne deltager på 10 km og resten på 5 km, fortæller løbsleder Bent Iversen, der oplyser, at startgebyret onsdag efter pinse stiger med 50 kroner.

Se indholdet af gaveposen + billede af T-shirt her: http://ogf.dk/side1.php?p_id=873

Billeder

Om bloggen

Henrik Lund Jensens billede
Løbetræner og lærer på Sportsefterskolen SINE, Henrik Lund Jensen, giver dig her de seneste nyheder inden for løb.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • JanePetes billede
  Hej Jeg søger startnr. til Helvedet i Nord 10,3 km, da det er et fedt løb. Jane@andersenpetersen.dk KH Jane
 • Schaarups billede
  Bloggen skal være min ventil, hvor jeg kan få luftet alle de mærkelige tanker og planer der opstår når jeg engang begynder at løbe rigtigt igen .... :_)
 • pixis billede
  Hvad laver en motionsløber når hun IKKE lige løber ??? det og meget andet vil du kunne læse om her på bloggen, som først og fremmest bliver min personlige træningsdagbog. Jeg skal efter længere tids...
 • Fabiola Christensens billede
  De første 5 km idag til Friløbet var hurtigt overstået. Desværre fik jeg sidestik og var nød til at holde en lille pause som tog min tid fra mig :-( Det var en fantastisk løbetur, dejligt vejr og...
 • Hans Christians billede
  Mine løbeoplevelser. Træning, løb og alt imellem - så længe der er bevægelse involveret. Håber at dele spændende løbeoplevelser med forhåbentlig mange læsere.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14682:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Garmin Forerunner

Bliv medlem af løberne.dk