Etape-maraton 2. årgang

Henrik Lund Jensens billede

[="3"]Fynske Medier´s Etape-Marathon samler Fyn[/]

Søndag den 1. november skydes første etape i gang i Fynske Medier´s Etape-Marathon.

Første etape har start i Odense. Derefter løbes der i Faaborg-Midtfyn Kommune, Assens Kommune, Kerteminde Kommune og endelig sluttes der af i Nyborg Kommune, der er med i arrangementet for første gang.

1. etape afvikles fra Klostermarkhallen, der er beliggende i Odense SV og starten går kl. 11.

Fynske Medier´s Etape-Marathon blev startet op 2008, med ca. 425 deltagere til start ved hver enkelt etape. Dette deltagerantal vil blive overgået klart i år, da der allerede er mere end 425 forhåndstilmeldinger. Bag Etape-løbet står H.C. Andersen Marathon i samarbejde med 5 fynske kommuner, en række sponsorer samt lokale idrætsklubber i de respektive kommuner. 1. etape afvikles i samarbejde med Fjordager IF.

”Baggrunden for Etape-løbet skal findes i løbskalenderen, der er forholdsvis ledig i perioden oktober-marts. Med dette som udgangspunkt ville vi som arrangører gerne lave aktiviteter, så alle motionister hen over vintermånederne havde nogle mål at træne mod. At vi samtidig kan komme ”Fyn rundt” giver et spændende samarbejde med forskellige aktører”. siger løbsleder Torben Simonsen. Set-uppet foregår altid i/ved en idrætshal, så deltagerne kan være inde såvel før som efter løbet med bademulighed og efterfølgende hyggesnak og præmieoverrækkelse.

– læs mere på hcamarathon.dk

Løb et maratonløb!

Med deltagelse i alle 5 etaper i Fynske Medier´s Etape-Marathon har du mulighed for at gennemføre dit første maratonløb. I løbet af fem søndage løber du på nye og spændende ruter med nye udfordringer, hvor hver etape er på 8-10 km og den samlede distance på de 5 etaper er 42,195 km. – maratondistancen. Det er arrangørernes målsætning at lave ruterne så forskellige som muligt, i Odense forløber ruten gennem en kuperet Dalum Å-dal, en spændende og udfordrende rute i smuk natur.

Længderne på de 5 etaper betyder, at alle kan deltage i Etape-Marathon. Der er plads til såvel den meget rutinerede løber samt motionisten, der gerne vil prøve sig selv af.

Har du endnu ikke tilmeldt dig, er dette muligt on-line på hcamarathon.dk frem til fredag den 29. oktober kl. 12. Eftertilmelding er også muligt ved startstedet fra kl. 9 til 10.30.

Om bloggen

Henrik Lund Jensens billede
Løbetræner og lærer på Sportsefterskolen SINE, Henrik Lund Jensen, giver dig her de seneste nyheder inden for løb.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Morten Jensens billede
  Et hyggeligt løb i Klovborg.
 • Ulla Lassens billede
  I min blog vil jeg komme ind på de mange fordele, der er ved at komme tættere på naturen. Dette er både gennem løb og gåture i naturskønne områder, men det er også i form af at vælge flere naturlige...
 • Erics billede
  Det er min blog om mit forsøg på at træne mig op til at kunne løbe halvmaraton
 • Pernilles billede
  I min blog vil jeg udøse af min enorm ringe erfaring som løber og dele min kamp på landevejen med jer.
 • Mor_til_4s billede
  Min blog begyndte som en bolg om træningen fra 5 km til en halv marthon. Men mit liv tog en helt anden drejning, da jeg den 19 nov 2011 brækkede ryggen + flækkede et ribben + nogle bøjet ribben, da...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14891:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina