Etape-maraton 2. årgang

Henrik Lund Jensens billede

[="3"]Fynske Medier´s Etape-Marathon samler Fyn[/]

Søndag den 1. november skydes første etape i gang i Fynske Medier´s Etape-Marathon.

Første etape har start i Odense. Derefter løbes der i Faaborg-Midtfyn Kommune, Assens Kommune, Kerteminde Kommune og endelig sluttes der af i Nyborg Kommune, der er med i arrangementet for første gang.

1. etape afvikles fra Klostermarkhallen, der er beliggende i Odense SV og starten går kl. 11.

Fynske Medier´s Etape-Marathon blev startet op 2008, med ca. 425 deltagere til start ved hver enkelt etape. Dette deltagerantal vil blive overgået klart i år, da der allerede er mere end 425 forhåndstilmeldinger. Bag Etape-løbet står H.C. Andersen Marathon i samarbejde med 5 fynske kommuner, en række sponsorer samt lokale idrætsklubber i de respektive kommuner. 1. etape afvikles i samarbejde med Fjordager IF.

”Baggrunden for Etape-løbet skal findes i løbskalenderen, der er forholdsvis ledig i perioden oktober-marts. Med dette som udgangspunkt ville vi som arrangører gerne lave aktiviteter, så alle motionister hen over vintermånederne havde nogle mål at træne mod. At vi samtidig kan komme ”Fyn rundt” giver et spændende samarbejde med forskellige aktører”. siger løbsleder Torben Simonsen. Set-uppet foregår altid i/ved en idrætshal, så deltagerne kan være inde såvel før som efter løbet med bademulighed og efterfølgende hyggesnak og præmieoverrækkelse.

– læs mere på hcamarathon.dk

Løb et maratonløb!

Med deltagelse i alle 5 etaper i Fynske Medier´s Etape-Marathon har du mulighed for at gennemføre dit første maratonløb. I løbet af fem søndage løber du på nye og spændende ruter med nye udfordringer, hvor hver etape er på 8-10 km og den samlede distance på de 5 etaper er 42,195 km. – maratondistancen. Det er arrangørernes målsætning at lave ruterne så forskellige som muligt, i Odense forløber ruten gennem en kuperet Dalum Å-dal, en spændende og udfordrende rute i smuk natur.

Længderne på de 5 etaper betyder, at alle kan deltage i Etape-Marathon. Der er plads til såvel den meget rutinerede løber samt motionisten, der gerne vil prøve sig selv af.

Har du endnu ikke tilmeldt dig, er dette muligt on-line på hcamarathon.dk frem til fredag den 29. oktober kl. 12. Eftertilmelding er også muligt ved startstedet fra kl. 9 til 10.30.

Om bloggen

Henrik Lund Jensens billede
Løbetræner og lærer på Sportsefterskolen SINE, Henrik Lund Jensen, giver dig her de seneste nyheder inden for løb.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Erics billede
  Det er min blog om mit forsøg på at træne mig op til at kunne løbe halvmaraton
 • Morten Jensens billede
  Et hyggeligt løb i Klovborg.
 • Bdicte75s billede
  På engang rolig og fyldt med en fantastisk ren energi og forøget overskud - Sådan føler jeg når jeg har løbet. Så hvorfor er det så, så svært at komme afsted? hvorfor kan den ene dag tage den anden...
 • Peter Østergaards billede
  Tja, man kan vel kalde mig den løbende svømmer, eller den svømmende løber. Jeg kører et forsøg med mig selv, det omhandler de +/- Jeg oplever ved og svømme ved siden af min løbetræning, Målet er...
 • Saras billede
  Her på bloggen vil jeg skrive om mine 16 uger fra 0 til 10 km - jeg glæder mig til at komme i mål! :D

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14680:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Garmin Forerunner

Bliv medlem af løberne.dk