Kvinder, der løber, får flere orgasmer !

Tor Rønnows billede

Forfatterne Rønnow og Klarlund Pedersen beskriver i bogen "ELSK AT LØBE", hvorledes mænd aktiverer deres indbyggede "Viagra-pumpe", når de løbetræner. For mænd er løbetræning simpelthen vejen til at forbygge og i nogle tilfælde ligefrem helbrede rejsningsproblemer, og for både mænd og kvinder gælder det, at en bedre påskønnelse af egen krop fører til større selvværd og også større lyst rent seksuelt.

Nu foreligger der så tilsvarende gode data for kvindernes vedkommende ! De to i vide kredse populære Peter Enis og Derek Ildo har forestået gennemgribende undersøgelser (se reference 1) af tusindvis af kvinder, og er nået helt til bunds - i emnet. Det store kildemateriale lader ingen tvivl være tilbage: kvinder, der løber, får flere, større og mere højlydte orgasmer ! Faktisk er det kun de topprofessionelle tennispiger, der marginalt er tæt på løbekvindernes formåen, i hvert fald hvad skrigeriet angår. Anyways, resultaterne fra denne forskning er bl.a. tilvejebragt gennem datamining af svarene på et sæt avancerede spørgeskemaer, hvor vi nedenfor ser et uddrag.

- Hvor tit løber du ?

- Når du kommer i mål - skal dette så forståes bogstaveligt ?

- Får du nemmere sprøjteorgasme, hvis du tager energidrik i depoterne ?

- Laver du noget tirsdag aften ?

Løbeklubber verden over glæder sig over forskernes ihærdighed. Ikke mindst fordi det forventes, at ægtemændene vil tilmelde deres hustruer til intensive træningsforløb og en større række af kvindeløb. Denne nye viden er det bedste, der er sket for klub-livet de sidste mange år, forlyder det.

Ja, så på med løbeskoene og ud på tur med din kvinde... det betaler sig !

vh. Tor

[1] P. Enis, D. Ildo, "Female Runners Orgasm More", human NATURE, April 2012, p.6

Om bloggen

Tor Rønnows billede
Megaløber Tor Rønnow, medforfatter til "ELSK AT LØBE", deler her ud af sine oplevelser med løb i hele verden. Læs mere og se billeder fra alverdens marathonløb på www.temperance.dk

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • mikael christiansens billede
  her vil jeg skrive omkring mine måle og motion løb jeg stiller op i
 • Thomass billede
  Her kan du følge mine løbeture som håndboldspiller. Jeg vil gå i dybden med mine løbeprogrammer og hvordan de passer ind i hverdagen med håndboldtræning og styrketræning.
 • Lars Kudsks billede
  LØB, LØB OG ATTER LØB - HER ER MINE ERFARINGER, GLÆDER OG KAMPE MED AT LØBE ... MIT NÆSTE STORE MÅL ER AT BLIVE MIN SKADE KVIT OG KUNNE LØBE 5 KM UDEN SMERTER. JEG ER VED AT SKIFTE FRA AT VÆRE...
 • Mathiass billede
  Jeg elesker at løbe og give service du kan bruge på at borbedre din egen løb!
 • Frederikkes billede
  Total nybegynder. Efter mange halvhjertet forsøg, håber jeg at dette forsøg virkelig kan få mig i gang og ind i en rutine. Vil starte ud med Begynderprogrammet.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14745:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk