9/11

Tor Rønnows billede

9/11 er som bekendt datoen for den begivenhed, som på den mest dramatiske og tragiske måde forandrede verden her i det nye årtusinde. Jeg sender i dagens anledning tanker af medfølelse afsted til ofrenes efterladte, ja, mon ikke de fleste lige stopper op et øjeblik og reflekterer.

9/11 har jo ikke så meget med løb at gøre... så hvad er meningen, Tor ? Well... meningen er dels at pege om, at vi kan bruge dagen til at minde os selv på, hvor fantastisk det er, at vi LEVER ! At vi kan minde os selv om, hvor priviligerede vi er som løbere i Danmark. Ikke alene lever vi i et af verdens rigeste lande, vi har tilmed ressourcer og overskud til at dyrke en hobby/idræt, som giver os så meget igen i form af fysisk og psykisk velvære, gode sundhedsmæssige 'bivirkninger' og formentlig mange gode oplevelser. Det er der da grund til at være taknemmelig over.

Ligeledes kan vi bruge dagen til på glædelig vis at tænke over de skelsættende datoer, vi sikkert hver især har som løbere. Dagen for ens første 5 km løb eller måske første marathonløb. For mig personligt er datoen 16 maj 2004 mejslet ind i granit, datoen for mit allerførste marathon... en begivenhed, som man kan tænke på med samme skæve smil på læben, som da man første gang mistede sin uskyld eller fik sit første barn. Mega-begivenheder i et menneskes liv, tør man sige.

Så ja, lad os bruge dagen idag på dels at reflektere lidt alvorligt over verdens gang... og glædes over vores personlige løberlivs datomonumenter. Eller måske planlægge nogle nye ?

Mange venlige hilsener, Tor Rønnow

Om bloggen

Tor Rønnows billede
Megaløber Tor Rønnow, medforfatter til "ELSK AT LØBE", deler her ud af sine oplevelser med løb i hele verden. Læs mere og se billeder fra alverdens marathonløb på www.temperance.dk

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14682:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Garmin Forerunner

Bliv medlem af løberne.dk