100 marathon på 2 år

Tor Rønnows billede

Et af de sjovere fodboldcitater lyder "Nu er jeg kun tre mål fra at slå klubrekorden... ikke at jeg tæller...". Smile

Selvfølgelig tælles der ! Således også indenfor marathonløb, hvor vi jo alle holder styr på vores statistik være sig PR, antal løb, antal træningskm, antal World Majors osv. De fleste af disse tal er som oftest kun reelt interessante for en selv, og det er muligvis også tilfældet med dagens klumme. Og dog... for nogle gange er det jo netop andres bedrifter, der kan inspirere en til at sætte nye mål... eller til at blive opmærksom på noget, man ikke tidligere havde tænkt over eller vidste.

I alle tilfælde... da jeg sidste søndag var kommet igennem Amsterdam marathon (billeder her), gik det op for mig, at jeg på dagen også havde lukket 100 marathon indenfor to år.


Amsterdam marathon 2009

Hvorfor løbe så meget ? Der er mange svar... men kammeratskabet, oplevelserne i sig selv og simpelthen GLÆDEN ved at løbe... er nok dækkende.

Skulle jeg fremhæve et par løb fra de sidste to år, så vil jeg nævne de fem-på-fire-dage i Skövde 2008 (Sverige), Swiss Alpine 42 K 2008 (billeder)


Swiss Alpine 42 K 2008

Medoc 2008 (billeder)

Zürich nytårsmarathon 2009 (billeder)

London 2009 (billeder)

Beachmarathon 2009 (billeder)

Samsø marathon 2009 (billeder)

og Heide-Elbe marathon 2009 (billeder)

som nogle af de oplevelser, der markant har skildt sig ud... men jeg kunne sagtens have nævnt en række andre løb også. Hundrede ialt, faktisk !

For sagen er jo, at vi er nogle der elsker at løbe... nærmest hver gang !

Og således kan man helt uden at ville det pludseligt løbe 100 marathons på to år. ;;-)

Mange venlige hilsener, Tor Rønnow

#1

Bedouinas billede
Hej Tor. Meget imponerende! Og hvor mange marathon er du så fra at slå marathonrekorden?...hvis du da tæller ::-) Jeg ved, der er en tysker, der har løbet over 1500 marathon, og vi har et par danskere (eller er det kun én?) der har løbet mere end 400. Har du noget bestemt mål i tankerne, eller løber du "bare" ? venlig hilsen Bedouina

#2

Tor Rønnows billede
Tak ;;-) Jeg løber bare, ingen konkrete mål. Vi har to danskere på +400 løb, Anders Munch Madsen og Erhard Filtenborg. Der går mange år, inden nogen seriøst kommer i nærheden af dem, og det er næppe heller et mål, man kan sætte sig. Jeg løber, fordi jeg synes det giver så mange fantastiske oplevelser... på mange forskellige områder. vh. Tor ;;-)

#3

Nordboens billede
Det er søreme flot løbet og meget beundringsværdigt!!! Og lidt fortvivlende når man selv bare drømmer (og arbejder seriøst på) at gennemføre sit første halv marathon og hel marathon i en lettere fremskreden alder....:::-) På den anden side er du jo en inspiration, og det er rigtig interessant at læse dine beretninger - tak for dem :;-)

#4

Nordboens billede
Jeg kom til at tænke på noget, når man løber så mange marathons på så kort en periode så bliver det til i gennemsnit 1 marathon om ugen....Kan man det? Eller er det sådan at de har været koncentrerede i perioder - men hvornår får din krop så restitueret sig? Hvor tæt på hinanden kan man løbe flere halvmarathon eller hel marathon? Det er enormt facinerende at opleve den udholdenhed og styrke du og andre har trænet jer op til!

#5

Tor Rønnows billede
For mange i miljøe er det et om ugen.. for mig er det mere to hveranden wekeend... og så ligger jeg brak den efterfølgende. Gennemsnittet bliver det sammen, naturligvis. vh. Tor

#6

hvilsoms billede
Hey Tor, Tja, enten ryger du for meget hash , eller også er du bare pip :-) ha ha ha ha Jeg er bare misundelig... Det er helt forrygende - tillykke med præstationen. Nysgerrigt spørgsmål: Hvordan ser en træningsuge ud for dig? Eller træner du bare med 84km hver anden weekend :-) /Anders

Om bloggen

Tor Rønnows billede
Megaløber Tor Rønnow, medforfatter til "ELSK AT LØBE", deler her ud af sine oplevelser med løb i hele verden. Læs mere og se billeder fra alverdens marathonløb på www.temperance.dk

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • David Jensens billede
  Her på bloggen vil jeg skrive om min træning til at gennemføre Hamburg marathon 2016
 • Jonas Samulioniss billede
  Her på bloggen vil jeg skrive om hvordan jeg stoppede med at ryge, samt hvordan rygestop har påvirket mit liv. Dagligt skriver jeg også på mit rygestop bloggen http://www.nicotine.dk. Du er mere end...
 • Melindas billede
  Jeg vil skrive om mine oplevelser omkring træning, mad og min hverdag. Jeg styrketræner dels, men løber også meget og derfor vil mine indlæg være lidt en blanding af alt dette. Jeg håber nogle kan...
 • Anne-Liz C. Buntzens billede
  Du skal ikke have større sko når du bruger fod-indlæg - det er indlægene der skal tilpasses dine sko. Super tynde fodindlæg - ortopædisk korrekte - som kun fylder der hvor de skal løfte og støtte....
 • Lars Fabriciuss billede
  Jeg har været igennem et vægttab på 40 kg på blot 10 måneder, jeg har brugt løb rigtig meget, og her er Silkeborg den bedste by at løbe rundt i :) Men nu er jeg ved at træne op til marathon til maj,...

Log ind

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13147:

Svein Egil Sørlands billede
Mann f.1969 fra Haugesund (Norge)

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Fra shoppen