Dr. Nielsen vinter-hyggemaraton 2011

Bramming IF Motions billede

Jeg deltog idag for første gang, og må sige at det er et rigtigt hyggeligt og godt arrangeret løb.
Inden start var der franskbrød og rugbrød med Nutella og andet pålæg, og ville man have kaffe eller en lille dram, stod det hele til fri afbenyttelse.

Løbsnumre blev udleveret med et smil, og der blev passet godt på vore tasker.
Vi startede med at løbe en lille 'sløjfe' og så var vi ellers ude på ruten.

Ruten er stort set flad, der løbes på asfalt og skovsti i meget smuk natur - idag var vejret perfekt og på hjemturen fik vi også nogle tiltrængte solstråler i ansigtet.
Depoterne.......ALDRIG har jeg set noget lignende til et motionsløb, jeg kan knap huske det hele, men i flæng kan nævnes, rosiner, bananer, mandariner, TUC kiks, flere slags chokolade, vingummi, skumfiduser, kage, Dr. Nielsen, vand, the, cola og energidrik......og jeg har sikkert glemt noget !
Ved vendepunktet, blev der desuden serveret grill pølser samt varm chokolade - nogen nævnte også øl !?
Ved alle depoter var hjælperne klædt ud og der var en super god stemning/opbakning.

I mål var der igen et godt depot, søde piger der udleverede medaljer og 'godte' posen med en masse gode ting.
Efterfølgende var der stor buffet, det smagte dejligt, men jeg havde af én eller anden årsag, forestillet mig der ville være et større udvalg, men igen, det smagte dejligt og der var rigeligt - undervejs var der diasshow med billeder fra dagens strabadser.

Jeg skal ikke give løbet 'sko' idag, men det ændrer ikke på, jeg giver løbet topkarakter !

Om bloggen

Bramming IF Motions billede
Udover testløbene, vil jeg på denne blog, forsøge at beskrive nogle af de løb jeg deltager i, men ikke selv skal være testløber på.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Lars Skjoldbys billede
  Velkommen til min blog: Løb med Lars. Her vil jeg fra tid til anden dele ud af mine løbeoplevelser, inspirere dig med tips til hvordan jeg forbedre mit løb, overvejelser i forbindelse med træning og...
 • Niclas Pedersens billede
  Emnet for min blog er, hvordan motion har været med til at ændre mit liv, efter at jeg i mange år led af kraftig overvægt. Men langsomt fik jeg vendt hele min livsstil på hovedet.
 • Alex Hansens billede
  Her på min blog vil jeg dele mine oplevelser og forhåbentlig møde en masse dejlige menesker der kan gi et skulderklap eller et spark eller måske bare et godt råd.
 • Michaels billede
  Her kan I følge mine løbeoplevelser. Jeg håber på at kunne inspirere med mine indlæg. I vil høre om op- og nedture og forhåbentlig fremgang. Jeg håber på at løbe mit 9 marathon i år.
 • Henriettes billede
  Er nybegynder, eller faktisk overhovedet ikke startet endnu, men har længe ønsket mig at komme igang med at løbe (Det ser så sundt og fornuftigt ud ;) så med oprettelsen af denne blog håber jeg at...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15650:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up