Dr. Nielsen vinter-hyggemaraton 2011

Bramming IF Motions billede

Jeg deltog idag for første gang, og må sige at det er et rigtigt hyggeligt og godt arrangeret løb.
Inden start var der franskbrød og rugbrød med Nutella og andet pålæg, og ville man have kaffe eller en lille dram, stod det hele til fri afbenyttelse.

Løbsnumre blev udleveret med et smil, og der blev passet godt på vore tasker.
Vi startede med at løbe en lille 'sløjfe' og så var vi ellers ude på ruten.

Ruten er stort set flad, der løbes på asfalt og skovsti i meget smuk natur - idag var vejret perfekt og på hjemturen fik vi også nogle tiltrængte solstråler i ansigtet.
Depoterne.......ALDRIG har jeg set noget lignende til et motionsløb, jeg kan knap huske det hele, men i flæng kan nævnes, rosiner, bananer, mandariner, TUC kiks, flere slags chokolade, vingummi, skumfiduser, kage, Dr. Nielsen, vand, the, cola og energidrik......og jeg har sikkert glemt noget !
Ved vendepunktet, blev der desuden serveret grill pølser samt varm chokolade - nogen nævnte også øl !?
Ved alle depoter var hjælperne klædt ud og der var en super god stemning/opbakning.

I mål var der igen et godt depot, søde piger der udleverede medaljer og 'godte' posen med en masse gode ting.
Efterfølgende var der stor buffet, det smagte dejligt, men jeg havde af én eller anden årsag, forestillet mig der ville være et større udvalg, men igen, det smagte dejligt og der var rigeligt - undervejs var der diasshow med billeder fra dagens strabadser.

Jeg skal ikke give løbet 'sko' idag, men det ændrer ikke på, jeg giver løbet topkarakter !

Om bloggen

Bramming IF Motions billede
Udover testløbene, vil jeg på denne blog, forsøge at beskrive nogle af de løb jeg deltager i, men ikke selv skal være testløber på.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Fabiola Christensens billede
  De første 5 km idag til Friløbet var hurtigt overstået. Desværre fik jeg sidestik og var nød til at holde en lille pause som tog min tid fra mig :-( Det var en fantastisk løbetur, dejligt vejr og...
 • Anne-Liz C. Buntzens billede
  Du skal ikke have større sko når du bruger fod-indlæg - det er indlægene der skal tilpasses dine sko. Super tynde fodindlæg - ortopædisk korrekte - som kun fylder der hvor de skal løfte og støtte....
 • Newrunners billede
  Jeg er en ny løber med store ambitioner og målsætninger
 • Ulla Lassens billede
  I min blog vil jeg komme ind på de mange fordele, der er ved at komme tættere på naturen. Dette er både gennem løb og gåture i naturskønne områder, men det er også i form af at vælge flere naturlige...
 • kkartdecos billede
  Jeg vil skrive lidt om mine forberedelser frem til mit livs 2 Maraton i Hamborg 22. Maj 2011

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15350:

David Kuntz Etzerodts billede
Frisk fyr, på 40 +år, som må erkende løb er det der fungere bedst som sportsgren for mig. Elsker...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk