Xtreme Mandehørm er for længst udsolgt i Fredensborg!

Anette Lund Madsens billede

I Danmark er 7000 løbenumre udsolgt før den beskidte udfordring ”Manddomsprøve i løbesko” løber af stablen i Ålborg, Århus, Åbenrå, Odense og i Fredensborg. Xtreme Mandehørm er traditionen tro en markant løbeevent i efterårskalenderen, når de fem byer skyder deres løb i gang den 8. og 15. oktober.

Banebyggerne lover at de 2700 mænd i Fredensborg udfordres med mere end 70 spektakulære forhindringer med vandhuller, masser af mudder og ild. En af de nye forhindringer er en vindtunnel som har fået navnet ”Orkanens Øje”. Ruten som starter på markerne i Grønholt og videre ind i Grønholt Vang Skov er tilrettelagt således at tilskuerne får rig lejlighed til at beskue de vanvittige mænd springe ud i mudderhullet ”Tyrens Røvhul”. Første startgruppe i Fredensborg sendes af sted kl. 12.00 og sidste mand ventes i mål ca. kl. 15.30.
Formanden for styregruppen i Fredensborg, Torben Nielsen ser frem til at tage imod de mange løbere og gentage de foregående års succes. - Vi åbnede for tilmeldingen 1. april og fik udsolgt på bare få uger, selvom vi har udvidet kapaciteten. Jeg regner helt sikkert med, at løberne vil hade ruten imens de er ude på den, men til gengæld vil de elske den og fortælle vidt og bredt om den når de er kommet i mål. Det bliver en ”Mandomsprøve i Løbesko

Efter alle fem mandehørmsløb venter der løberne en Oktoberfest med alt, hvad der hører til med masser af mad fra grillen, underholdning af forskellig karakter, fadøl og tyrolerorkester.

Løbene afvikles i Odense, Aalborg og Aabenraa den 8. oktober og Fredensborg og Århus den 15. oktober.

Læs mere om løbet på www.mandehorm.dk og bliv ven med løbet på www.facebook.com/mandehorm 
 

 

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Saras billede
  Her på bloggen vil jeg skrive om mine 16 uger fra 0 til 10 km - jeg glæder mig til at komme i mål! :D
 • Tåsinge Løbets billede
  Så er der åbent for tilmelding til løbet den 20. marts 2016 !! Kig ind på hjemmeside og tilmeldingsside og få informationer - det er en god start på sæsonen!
 • Chan1317s billede
  Gardening, landscaping
 • Hans Christians billede
  Mine løbeoplevelser. Træning, løb og alt imellem - så længe der er bevægelse involveret. Håber at dele spændende løbeoplevelser med forhåbentlig mange læsere.
 • Cecilia Arendals billede
  Jeg vil forsøge at beskrive den svære vej tilbage til de lange løb med en achillessenebetændelse i bagagen- Bloggen skal bruges til at fastholde at jeg igen i 2010 løber marathon og er skadesfri....

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14743:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk