VM i halvmarathon i København i 2014 ???

Anette Lund Madsens billede

Dansk Atletik Forbund har afleveret endelig ansøgning om værtsskab for VM i Halvmaraton i København i 2014, og efter at New York, Cardiff og Mexico City har trukket deres ansøgning, er det nu et valg mellem København og Cheboksary i Rusland.

Jacob Larsen, direktør for Dansk Atletik Forbund, er meget optimistisk omkring afgørelsen og er næsten sikker på, at afgørelsen vil falde ud til Danmarks fordel. Han garanterer, at hvis VM i halvmarathon bliver i København, "vil det blive arrangeret på en måde som det ikke er blevet arrangeret før".

Det er meningen, at VM med de store løbenavne skal afvikles sideløbende med et stort motionsløb. Jacob Larsen tror på, at Danmark vil vinde afgørelsen, fordi vi kan tilbyde en smuk og unik sightseeingrute gennem København.

Den foreløbige plan er, at ruten skal starte på Christiansborg Slotsplads, gennem Christianshavn og forbi Amager Strandpark, tilbage til Christiansborg, forbi Nyhavn, Amalienborg, Langelinie, Søerne, Frederiksberg Allé, Tivoli og Nationalmuseet inden mål på Christiansborg Slotsplads.

IAAFs Council skal afgøre værtsskabet den 11. november 2011, hvor Dansk Atletik Forbund vil være til stede og aflevere en præsentation af det danske bud på mesterskabet.

 

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14598:

Ivar Laursens billede
Motionsløber,løbetræner i Ballerup atletik klub,har løbet fra 5km til halvmaraton

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om HOVR Machina

Bliv medlem af løberne.dk