VM i halvmarathon i København i 2014 ???

Anette Lund Madsens billede

Dansk Atletik Forbund har afleveret endelig ansøgning om værtsskab for VM i Halvmaraton i København i 2014, og efter at New York, Cardiff og Mexico City har trukket deres ansøgning, er det nu et valg mellem København og Cheboksary i Rusland.

Jacob Larsen, direktør for Dansk Atletik Forbund, er meget optimistisk omkring afgørelsen og er næsten sikker på, at afgørelsen vil falde ud til Danmarks fordel. Han garanterer, at hvis VM i halvmarathon bliver i København, "vil det blive arrangeret på en måde som det ikke er blevet arrangeret før".

Det er meningen, at VM med de store løbenavne skal afvikles sideløbende med et stort motionsløb. Jacob Larsen tror på, at Danmark vil vinde afgørelsen, fordi vi kan tilbyde en smuk og unik sightseeingrute gennem København.

Den foreløbige plan er, at ruten skal starte på Christiansborg Slotsplads, gennem Christianshavn og forbi Amager Strandpark, tilbage til Christiansborg, forbi Nyhavn, Amalienborg, Langelinie, Søerne, Frederiksberg Allé, Tivoli og Nationalmuseet inden mål på Christiansborg Slotsplads.

IAAFs Council skal afgøre værtsskabet den 11. november 2011, hvor Dansk Atletik Forbund vil være til stede og aflevere en præsentation af det danske bud på mesterskabet.

 

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Peter Nielsens billede
  Jeg vil prøve om jeg kan skrive lidt om mine løb, og trænings pas her på siden, måske lidt om hvorda jeg har haft det under løbeturen - godt eller skidt. ;)
 • Sandra Flindt Jørgensens billede
  Kom og besøg min blog! Skriver trænings- og hverdagsindlæg! http://sandraflindt.bloggersdelight.dk/ Hav en god dag!
 • pt65s billede
  Her vil jeg, forsøge at beskrive mit forsøg på at blive løber..
 • Jeanettes billede
  Min blok om løb.
 • henrietteks billede
  på min blog vil jeg nok primært skrive om løb eller de mål jeg har sat mig eks, kvinde tri her til Juli 2011 og mit halvmarathon både her i maj og septmeber i Odense-om jeg når det:) så det bliver...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14261:

Peter Øs billede
Startede med at løbe i 2018 efter ca. 20 år uden løb, forsøger at flette det ind i mellem mine ture...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Guldbæk løbet

Bliv medlem af løberne.dk