Varm dag for Powerade-løberne

Anette Lund Madsens billede

Sommeren havde valgt at indfinde sig i dag, hvor Københavns store halvmarathon, Powerade, blev afviklet. Solen skinnede fra en skyfri himmel, så det blev en varm dag for løberne. Men også en dag der tiltrak mange tilskuere, så stemningen var helt i top med masser af glade mennesker og musik til at peppe løberne op.

I alt var 5703 (39 pct. kvinder) tilmeldt Powerade København Halvmaraton 2011. Af disse gennemførte 4511 (1622 kvinder, 2889 mænd).

Vinderne af Powerade København Halvmaraton blev:

Kvinder:
1. Maria Sig Møller, AGF, 1.15.56
2. Annemette Aagaard, Sparta, 1.16.21
3. Lene Hjelmsø, Sparta, 1.17.38

Herrer:
1. Jacob Hannibal, Sparta, 1.08.17
2. Steen Walther, Sparta, 1.09.17
3. Ulrik Heitmann, Aarhus 1900, 1.12.15

 

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • RA
  RAs billede
  Løbshistorik og beretninger fra forskellige løb
 • Tasserjass billede
  I denne blog vil jeg give nogle små historier på hvordan det går med mine løbetur efter en slem slem basket skade og alt for mange nedture gennem årene. Derfor også prøve at beskrive hvor surt det...
 • Mathiass billede
  Min blok vil handle om løb og det der påvirker mit løb og mangel på samme ;). Jeg vil skrive om min træning og hvilke fremskridt jeg gør(forhåbentlig). Hvor målet er at forbedre min rekord på...
 • Peter Bertrams billede
  På denne blog vil jeg give en status en gang om måneden ca. om min vej mod det endelige mål. At være i stand til at løbe et bjergmarathon (Kaisermarathon) til efteråret 2013. Hvor er jeg henne i min...
 • Bdicte75s billede
  På engang rolig og fyldt med en fantastisk ren energi og forøget overskud - Sådan føler jeg når jeg har løbet. Så hvorfor er det så, så svært at komme afsted? hvorfor kan den ene dag tage den anden...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14330:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk