Usain Bolt vender flot tilbage

Anette Lund Madsens billede

Verdensrekordholderen i 200-meter løb vandt sit indledende heat ved VM i overlegen stil. Usain Bolt tog ingen chancer, da han oven på sin diskvalifikation for tyvstart i mændenes 100-meter-finale ved atletik-VM skulle løbe indledende heat på 200-meter-distancen.

Jamaicaneren var næstlangsomst ude af startblokken af samtlige 53 deltagere, men formåede alligevel at komme først over stregen i sit heat i tiden 20,30 sekunder.

Der var endda overskud til at kigge sig tilbage flere gange og til at stoppe med at løbe igennem på de sidste meter.

Derimod havde OL-guldvinderen og den regerende verdensmester ikke tid og lyst til at snakke med pressen bagefter.

Det havde Walter Dix til gengæld. Sølvvinderen fra 100-meteren gik også forholdsvist smertefrit videre til semifinalerne og kunne ikke lade være med at drille sin jamaicanske konkurrent en smule.

- Jeg føler, at 200-meteren er min stærkeste disciplin i år, og jeg tror på guldet.

- Jeg er ikke sikker på, hvor klar Usain er. Han var ret langsom, og jeg tror at det  bliver sværere forbbbbliver sværere for ham i år, siger amerikaneren.

Også franske Christian Lemaitre er sikkert videre til semifinalerne .....

Ritzau

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Tåsinge Løbets billede
  Så er der åbent for tilmelding til løbet den 20. marts 2016 !! Kig ind på hjemmeside og tilmeldingsside og få informationer - det er en god start på sæsonen!
 • Bdicte75s billede
  På engang rolig og fyldt med en fantastisk ren energi og forøget overskud - Sådan føler jeg når jeg har løbet. Så hvorfor er det så, så svært at komme afsted? hvorfor kan den ene dag tage den anden...
 • Anne Mettes billede
  For 2 år siden kunne jeg ikke løbe 2 km uden at holde flere gåpauser. Jeg tog en beslutning og er i fuld gang med at forbedre mig som løber. Det vil jeg forsøge at skrive lidt om på min blog. Vejen...
 • Martin Steinesss billede
  Gik fra STOR OVERVÆGTIG knægt som ALDRIG løb til normal vægtig og løbeentusiast på under 1 år
 • sukils billede
  Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14335:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk