Usain Bolt vandt guld på 200 meter.

Anette Lund Madsens billede

Usain Bolt var en tilfreds mand idag. Efter skuffelsen i 100 meter-finalen, hvor han blev diskvallificeret for tyvstart, fik han idag revanche på den dobbelte distance. Usain Bolt fra Jamaica løb med lethed fra samtlige konkurrenter og vandt suverænt 200 meteren i tiden 19,40 sekunder.

Tiden er den fjerdehurtigste nogensinde hvoraf Bolt selv har to af tiderne. Verdensrekorden på 1919 sekunder samt en tid på 19,30. Desuden har den tidligere verdensrekordholder Michael Johnson tidligere løbet hurtigere med tiden 19,32.

Amerikanske Walter Dix blev nummer to i tiden 19,70 sekunder, mens franske Christophe Lemaitre overraskende vandt bronze me tiden 19,80 sekunder.

 

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • David Jensens billede
  Her på bloggen vil jeg skrive om min træning til at gennemføre Hamburg marathon 2016
 • Melindas billede
  Jeg vil skrive om mine oplevelser omkring træning, mad og min hverdag. Jeg styrketræner dels, men løber også meget og derfor vil mine indlæg være lidt en blanding af alt dette. Jeg håber nogle kan...
 • Rasmuss billede
  Hej med jer. Jeg vil super gerne løbe BERLIN Marathon her i 2013, men har ikke et startnummer. Hvis du har et nummer du vil sælge, må du gerne tænke på mig
 • Mielazs billede
  Fra kageform til marathon under 3 timer på 11 mdr.
 • Pernilles billede
  I min blog vil jeg udøse af min enorm ringe erfaring som løber og dele min kamp på landevejen med jer.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14606:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om HOVR Machina

Bliv medlem af løberne.dk