Usain Bolt sikker på at vinde VM

Anette Lund Madsens billede

Verdens hurtigste mand, Usain Bolt, har masser af selvtillid forud for VM, der begynder i næste weekend, og det selvom han er et godt stykke fra sin bedste form. Alligevel er Usain Bolt sikker på sig selv før VM.

Det jamaicanske fartfænomen mener, at han vil være i stand til at genvinde 100- og 200-meter-guld, selvom han ikke er på sit højeste niveau.

- Jeg tror, at jeg vinder med lethed. Når jeg først er i gang, så tror jeg ikke, at nogen kan matche mig ligegyldig hvilken form, jeg er i, siger Usain Bolt til Reuters. 

Bolts blev i 2010 ødelagt af skader, og derfor tror han ikke på, at der vil blive sat nye verdensrekorder i Daegu i Sydkorea, hvor VM afholdes.

- Jeg kommer for at forsvare mine titler. Det er målet for mig.

- Mange vil gerne have en hurtig tid, og jeg tror, at 9,7 sekunder er nok, siger Bolt med henvisning til 100-meteren.

Landsmanden Asafa Powell har foreløbig været den hurtigste i 2011 med en tid på 9,78 sekunder. Det har Bolt endnu ikke været i nærheden af.

- Skaden har kostet en del. Jeg har ikke været i stand til at presse mig selv tidligere på sæsonen. Man bliver nødt til at tage det stille og roligt.

- Det har været ligesom at starte forfra, forklarer Usain Bolt.

Jamaicaneren satte sine verdensrekorder på 100- og 200-meteren ved VM i Berlin for to år siden. De lyder på henholdsvis 9,58 og 19,19 sekunder.

VM i Sydkorea foregår fra den 27. august frem til 4. september

Ritzau

 

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Sebastian Percy-Smiths billede
  Arrangør af Rio Maraton
 • Nadjas billede
  Min blog er en blog, som vil handle om mine egne løbe erfaringer, hvor man vil kunne høre alt om mine mål og vejen dertil. Derudover vil der komme nogen indlæg om sund kost og vejen til en sund...
 • Elisabeths billede
  En blog om hvordan det går med min træning til efterårets 1/2-maraton.
 • Lars Mikkelsens billede
  Jeg har været ret ustabil mht. at passe og skrive i min blog her, men til gengæld har jeg trænet stabilt hele 2011 og været forskånet for skader, dog gnaver det jo lidt her og der til tider. Lige...
 • Sannes billede
  Mon nogen har gode råd til følgende. Mine "læger" har stillet diagnosen betændt achillessene, men ingen af de øvelser som anbefales hjælper. Jeg har i en periode haft en smule ondt ved løb over 6-7...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14330:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk