Usain Bolt løber sæsonens bedste løb.

Anette Lund Madsens billede

Den jamaicanske sprinter Usain Bolt løb fredag aften i sin bedste tid i sæsonen, da han ved Diamond League-stævnet i Monaco vandt 100 meteren i tiden 9.88 sekunder. Det er dog stadig 30/100 fra den verdensrekord, han satte sidste år. Ydermere var han sidste mand fra start.

Usain Bolt selv har tidligere i år udtalt, at han ikke sætter verdensrekord i år. Alligevel viser han en stigende formkurve, så hvem ved, hvad der sker til august måneds VM i Sydkorea.

Det var dog to andre løbere, der stjal billedet til fredagens Diamond League-stævne i Monaco, og som fik tilskuerne til stævnet og millioner af seere til at spærre øjnene op.

De franske 1500-meter-løbere Mehdi Baala og Mahiedine Benabbad røg i totterne på hinanden, umiddelbart efter at de var kommet over målstregen langt efter vinderen, Silas Kiplagat fra Kenya.

Mehdi Baala og Mahiedine Benabbad stod med front mod hinanden, da Baala pludselig nikkede sin landsmand en skalle og slog Benabbad med højre hånd. Den tydeligt ophidsede Mahiedine Benabbad forsøgte herefter flere gange at slå Mehdi Baala, inden officials greb ind og fik stoppet de to kamphaner.

 

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14709:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Garmin Forerunner

Bliv medlem af løberne.dk