Usain Bolt blev diskvalificeret i 100-meter-finalen ved VM i Daegu.

Anette Lund Madsens billede

 Der var drama i luften idag i Daegue, da storfavoritten Usain Bolt blev diskvalificeret, fordi han tyvstartede i 100 meter finalen.

Hans jamaicanske landsmand og træningskammerat Yohan Blake greb den uventede chance og vandt i 9,92 sekunder foran amerikaneren Walter Dix i 10,08 og Kim Collins fra St. Kitts & Nevis i 10,09 sekunder.

Bolt er verdensrekordholder med 9,58 sekunder og var storfavorit i Daegu. Han var urørlig i både indledende heat i går og i formiddagens semifinale, så det forekom helt unødvendigt, at han løb, før startskuddet lød.

Straks da andet skud lød som signal om, at der var omstart, flåede Bolt trøjen af og tog sig til hovedet. Hverken storfavoritten selv eller publikum på stadion kunne forstå, hvad der var sket.

Bolt blev forvist fra banen af de sydkoreanske arrangører, men atletikkens største stjerne var ikke meget for at luske væk. Han ærgrede sig tydeligt i området bag løbebanen, og tilskuerne var tydeligvis chokerede.

Da finalen kom i gang med de resterende løbere, var stemningen apatisk og mat på lægterne.

Sportsligt blev det en glimrende finale, hvor Yohan Blake kom bagfra og overhalede Walter Dix.

Ritzau

 

 

 

 

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • LiseSs billede
  Jeg vil skrive om min udvikling som løber, og tage jer med på min rejse mod en sund krop. Jeg er hverken en fanatisk eller fantastisk løber, men jeg er opsat på at gøre det her fuldt ud! Velkommen...
 • Martin71s billede
  Projekt 2011 går ud på at løbe 5 km på 17.30 min. og samtidigt få trænet rigtig meget cykling og svømning.
 • Sandra Flindt Jørgensens billede
  Kom og besøg min blog! Skriver trænings- og hverdagsindlæg! http://sandraflindt.bloggersdelight.dk/ Hav en god dag!
 • Mads Merrilds billede
  Så er der kommet gang i benene igen og det går for fuld damp, jeg regner med at skulle løbe Korup ½ marathon d1/4 2012 og måske Vejle Ådal igen i år
 • Emils billede
  Dette er en blog omkring løb og i særdeleshed omkring udstyr. Der vil komme gode råd til valg af udstyr, samt gode råd til forbedringer af dit løb. Håber i vil læse med :)

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15157:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk