Udfordringen af Rasmus Henning

Anette Lund Madsens billede

UDFORDRINGEN er en dramatisk og ærlig beretning om hårdt slid, store nedture, vilde drømme og flotte succeser i en af verdens allerhårdeste sportsgrene.

En af verdens bedste langdistance triatleter (3,6 km svømning, 180 km cykling og 42 km løb) er danskeren Rasmus Henning, som er professionel triatlet. Har vundet en lang række DM, EM og World Cup-titler på både kort og lang distance. Var i 2010 tæt på at slå verdensrekorden på Ironman-distancen. Men han mangler at vinde én konkurrence for at kravle helt op i verdenstoppen. Det legendariske Ironman Hawaii.
I UDFORDRINGEN følger vi Rasmus Hennings jagt på succes på nærmeste hold. Han kiksede på Hawaii i 2010, og i bogen følger vi i dagbogsform et års intens jagt på succes i 2011 og kommer helt tæt på hverdagen som professionel triatlet og elitesportsmand. Dagbogen vil blive suppleret med kapitler, der beskriver tilbageblik på tidligere højdepunkter i karrieren.

Faktisk er bogen ikke færdigskrevet endnu, og slutningen endnu ikke fundet. Den begynder på Hawaii 2010, og den slutter på Hawaii 2011. Om tiden fra skuffelsen ved en 23. plads sidste år frem mod målet: at blive verdensmester i år. Bogens form, hvor Rasmus Henning selv har ført dagbog, giver et upoleret blik ind i en spændende verden.

Bogen kan forudbestilles hos Gyldendal ved at sende en sms med beskeden TRI til 1220. Så modtager man den på udgivelsesdagen sammen med et girokort. Indbetalingen giver samtidigt ret til deltagelse i et eksklusivt foredrag med Rasmus Henning i november måned. Der vil som minimum blive afholdt foredrag i Kbh. og Aarhus, og alt efter efterspørgslen andre steder i landet.

Bogen udkommer på Gyldendal den 7. november og koster 299,95 kr.

 

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Saras billede
  Pis, Pis og dobbelt Pis, jeg har raget mig en ordentlig sygdom til :( så jeg blev lige skubbet tilbage til 0 med hensyn til mit løbetid men, så er det godt at jeg kan starte igen så snart jeg kommer...
 • Morten Jensens billede
  Et hyggeligt løb i Klovborg.
 • Anne-Liz C. Buntzens billede
  Du skal ikke have større sko når du bruger fod-indlæg - det er indlægene der skal tilpasses dine sko. Super tynde fodindlæg - ortopædisk korrekte - som kun fylder der hvor de skal løfte og støtte....
 • Frederikkes billede
  Total nybegynder. Efter mange halvhjertet forsøg, håber jeg at dette forsøg virkelig kan få mig i gang og ind i en rutine. Vil starte ud med Begynderprogrammet.
 • Bo Jønssons billede
  Jeg har valgt at kalde min blog 12+12 = 2018. og bag dette ligger der at jeg vil løbe 12 marathon + 12 ½ marathon i 2018. Jeg starter op d.1.Januar 2018 og slutter 31 december 2018

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14718:

RunTogether Danmarks billede
RunTogether er et motionsløb til fordel for Børns Vilkår...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Garmin Forerunner

Bliv medlem af løberne.dk