Tyson Gay melder afbud til VM

Anette Lund Madsens billede

 Tyson Gay, som er Usain Bolts nærmeste rival og sidste år den eneste løber til at slå jamaicaneren, er ude med en hofteskade. Tyson Gay er indtil videre årets hurtigste mand med en 100 meter-tid på 9,79 sekunder, mens det er Usain Bolt, der har verdensrekorden med 9,58 sekunder.

Det får dog ikke den jamaicanske sprinterkonge Usain Bolt til at slække på forberedelserne frem mod De Olympiske Lege i London 2012, at hans amerikanske rival, Tyson Gay, lige nu er ude med en skade og derfor ikke får mulighed for at deltage ved VM i august.

- Jeg vil overhovedet ikke slappe af, da jeg er sikker på skarp konkurrence - endda også fra mine jamaicanske holdkammerater, siger Bolt.

Ritzau

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Ann-Dortes billede
  Jeg har fornøjelsen af at teste løbesko :) Så min blog vil primært handle om udstyr og selvfølgelig mine oplevelser med min træning
 • Jens Mathiassens billede
  Jeg vil her udleve mig selv som løber, Løbecoach, Løbetræner, Ultraløber-wannabe, Trailløber og bare glad for at bevæge mig - løbende ????????????‍♂️
 • Lars Fabriciuss billede
  Jeg har været igennem et vægttab på 40 kg på blot 10 måneder, jeg har brugt løb rigtig meget, og her er Silkeborg den bedste by at løbe rundt i :) Men nu er jeg ved at træne op til marathon til maj,...
 • Preben Wassmanns billede
  Vi anbefaler tilskud fra Forever Living produktserie, og vil gerne være til stede og støtte i vejledning med vore anbefalinger under Himmelbjegløbet den 25. oktober og stiller løbende op og viser vor...
 • PS
  PSs billede
  Jeg har brugt alt for meget tid de sidste uger på at læse andres løbeblogs… Og nu er det så pay back time! Læs ... eller lad være :).

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14743:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk