Trail Tour i Svanninge Bakker 31. juli

Anette Lund Madsens billede

Nord for Faaborg ligger de naturskønne Svanninge Bakker, med en strålende udsigt over det sydfynske øhav, over Helnæsbugten til Als og Jylland, og stedet hvor Fynbo-malerne fandt mange af deres motiver, som stadig kan ses på Faaborg Museum for Fynsk Malerkunst. Siden december-stormen i 1999 har Svanninge Bakker undergået en stor forandring – til det bedre, idet bakkerne nu virkelig kan beses som de er: et overdrev med kurver, diger og græssende dyr.

Disse bakker kan du ikke blot få mulighed for at bese, du kan få lov til at ”prøve at besejre dem” ved Salomon Trail Tours 3. etape. Ruten bugter sig gennem det kuperede område, hvor du næppe vil få tid til at nyde den ellers flotte udsigt – før evt bagefter – den krydser Odensevej for at slutte af i en del af Svanninge Bjerge, som er Bikubenfondens nyetablerede natur- og kulturområde, og målet er på Naturlegepladsen, som er etableret af Naturstyrelsen, med meget populære legeredskaber mm.

Der bliver 2 distancer, hvor den lange (herre/dame, ca 8,6 km) har 2 sløjfer i Svanninge Bakker og den korte (begydender/børn, ca 4,6 km) kun 1, men de er begge stærkt kuperede og udfordrende. Der er både åbne passager, grusveje, smalle stier og ridespor, dvs. masser af variation på begge ruter.

Hører du til de hurtigste, eller bare de heldigste, vil der oven i købet være flotte præmier fra Nokia, Good Year, Suunto, Salomon m.fl til en værdi af ca 35.000 kr – og løbet indgår selvfølgelig i Salomon Trail Tours samlede konkurrence.

Løbet indgår i Friluftsevent Faaborg 2011.

Yderligere oplysninger og tilmelding: www.salomontrailtour.dk 


 

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15347:

Marzenas billede
Jeg hedder Marzena fra 2 år siden startede jeg at løbe… Nu min højste distance 52km Hver weekend...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk