Trail Tour i Svanninge Bakker 31. juli

Anette Lund Madsens billede

Nord for Faaborg ligger de naturskønne Svanninge Bakker, med en strålende udsigt over det sydfynske øhav, over Helnæsbugten til Als og Jylland, og stedet hvor Fynbo-malerne fandt mange af deres motiver, som stadig kan ses på Faaborg Museum for Fynsk Malerkunst. Siden december-stormen i 1999 har Svanninge Bakker undergået en stor forandring – til det bedre, idet bakkerne nu virkelig kan beses som de er: et overdrev med kurver, diger og græssende dyr.

Disse bakker kan du ikke blot få mulighed for at bese, du kan få lov til at ”prøve at besejre dem” ved Salomon Trail Tours 3. etape. Ruten bugter sig gennem det kuperede område, hvor du næppe vil få tid til at nyde den ellers flotte udsigt – før evt bagefter – den krydser Odensevej for at slutte af i en del af Svanninge Bjerge, som er Bikubenfondens nyetablerede natur- og kulturområde, og målet er på Naturlegepladsen, som er etableret af Naturstyrelsen, med meget populære legeredskaber mm.

Der bliver 2 distancer, hvor den lange (herre/dame, ca 8,6 km) har 2 sløjfer i Svanninge Bakker og den korte (begydender/børn, ca 4,6 km) kun 1, men de er begge stærkt kuperede og udfordrende. Der er både åbne passager, grusveje, smalle stier og ridespor, dvs. masser af variation på begge ruter.

Hører du til de hurtigste, eller bare de heldigste, vil der oven i købet være flotte præmier fra Nokia, Good Year, Suunto, Salomon m.fl til en værdi af ca 35.000 kr – og løbet indgår selvfølgelig i Salomon Trail Tours samlede konkurrence.

Løbet indgår i Friluftsevent Faaborg 2011.

Yderligere oplysninger og tilmelding: www.salomontrailtour.dk 


 

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Lars Friis Farsøes billede
  Kække beretninger fra en ung og relativ ny løber, der kæmper for formfremgang, nye personlige rekorder og et marathon på under 4 timer med et dårligt knæ og en forkærlighed for fest som de værste...
 • Lars Kudsks billede
  LØB, LØB OG ATTER LØB - HER ER MINE ERFARINGER, GLÆDER OG KAMPE MED AT LØBE ... MIT NÆSTE STORE MÅL ER AT BLIVE MIN SKADE KVIT OG KUNNE LØBE 5 KM UDEN SMERTER. JEG ER VED AT SKIFTE FRA AT VÆRE...
 • Lonnies billede
  Jeg har altid misundt løbere.. I dec 2010 havde jeg så tabt mig så meget at jeg ku slæbe mig rundt på 5 km. Og nu går det bedre. ELSKER mit løb. Det er terapi...
 • Alex Hansens billede
  Her på min blog vil jeg dele mine oplevelser og forhåbentlig møde en masse dejlige menesker der kan gi et skulderklap eller et spark eller måske bare et godt råd.
 • Karoline Viums billede
  Jeg er en pige på blot 15 år, der elsker og løbe og har løbet 2 halvmarathon på ½ år. Jeg ser nu frem til en masse andre landistanceløb i danmarks natur.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14330:

Janne Lykous billede
Jeg hedder Janne Lykou, har indtil videre løbet 33 halvmararthon. I 2020 er min plan at løbe...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk