Trail Tour i Svanninge Bakker 31. juli

Anette Lund Madsens billede

Nord for Faaborg ligger de naturskønne Svanninge Bakker, med en strålende udsigt over det sydfynske øhav, over Helnæsbugten til Als og Jylland, og stedet hvor Fynbo-malerne fandt mange af deres motiver, som stadig kan ses på Faaborg Museum for Fynsk Malerkunst. Siden december-stormen i 1999 har Svanninge Bakker undergået en stor forandring – til det bedre, idet bakkerne nu virkelig kan beses som de er: et overdrev med kurver, diger og græssende dyr.

Disse bakker kan du ikke blot få mulighed for at bese, du kan få lov til at ”prøve at besejre dem” ved Salomon Trail Tours 3. etape. Ruten bugter sig gennem det kuperede område, hvor du næppe vil få tid til at nyde den ellers flotte udsigt – før evt bagefter – den krydser Odensevej for at slutte af i en del af Svanninge Bjerge, som er Bikubenfondens nyetablerede natur- og kulturområde, og målet er på Naturlegepladsen, som er etableret af Naturstyrelsen, med meget populære legeredskaber mm.

Der bliver 2 distancer, hvor den lange (herre/dame, ca 8,6 km) har 2 sløjfer i Svanninge Bakker og den korte (begydender/børn, ca 4,6 km) kun 1, men de er begge stærkt kuperede og udfordrende. Der er både åbne passager, grusveje, smalle stier og ridespor, dvs. masser af variation på begge ruter.

Hører du til de hurtigste, eller bare de heldigste, vil der oven i købet være flotte præmier fra Nokia, Good Year, Suunto, Salomon m.fl til en værdi af ca 35.000 kr – og løbet indgår selvfølgelig i Salomon Trail Tours samlede konkurrence.

Løbet indgår i Friluftsevent Faaborg 2011.

Yderligere oplysninger og tilmelding: www.salomontrailtour.dk 


 

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Kim Pedersens billede
  Følg Kim som nystartet løber frem til september hvor han løber sit første halvmarathon
 • Niclas Pedersens billede
  Emnet for min blog er, hvordan motion har været med til at ændre mit liv, efter at jeg i mange år led af kraftig overvægt. Men langsomt fik jeg vendt hele min livsstil på hovedet.
 • Ulla Lassens billede
  I min blog vil jeg komme ind på de mange fordele, der er ved at komme tættere på naturen. Dette er både gennem løb og gåture i naturskønne områder, men det er også i form af at vælge flere naturlige...
 • Rahuls billede
  Created new profile on motionløb !
 • RA
  RAs billede
  Løbshistorik og beretninger fra forskellige løb

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14737:

Niels Techens billede
Løber i TIK og elsker at løbe. Er mest til 10-15 km's ture men et halv marathon i ny og næ bliver...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk