Trail Tour i Svanninge Bakker 31. juli

Anette Lund Madsens billede

Nord for Faaborg ligger de naturskønne Svanninge Bakker, med en strålende udsigt over det sydfynske øhav, over Helnæsbugten til Als og Jylland, og stedet hvor Fynbo-malerne fandt mange af deres motiver, som stadig kan ses på Faaborg Museum for Fynsk Malerkunst. Siden december-stormen i 1999 har Svanninge Bakker undergået en stor forandring – til det bedre, idet bakkerne nu virkelig kan beses som de er: et overdrev med kurver, diger og græssende dyr.

Disse bakker kan du ikke blot få mulighed for at bese, du kan få lov til at ”prøve at besejre dem” ved Salomon Trail Tours 3. etape. Ruten bugter sig gennem det kuperede område, hvor du næppe vil få tid til at nyde den ellers flotte udsigt – før evt bagefter – den krydser Odensevej for at slutte af i en del af Svanninge Bjerge, som er Bikubenfondens nyetablerede natur- og kulturområde, og målet er på Naturlegepladsen, som er etableret af Naturstyrelsen, med meget populære legeredskaber mm.

Der bliver 2 distancer, hvor den lange (herre/dame, ca 8,6 km) har 2 sløjfer i Svanninge Bakker og den korte (begydender/børn, ca 4,6 km) kun 1, men de er begge stærkt kuperede og udfordrende. Der er både åbne passager, grusveje, smalle stier og ridespor, dvs. masser af variation på begge ruter.

Hører du til de hurtigste, eller bare de heldigste, vil der oven i købet være flotte præmier fra Nokia, Good Year, Suunto, Salomon m.fl til en værdi af ca 35.000 kr – og løbet indgår selvfølgelig i Salomon Trail Tours samlede konkurrence.

Løbet indgår i Friluftsevent Faaborg 2011.

Yderligere oplysninger og tilmelding: www.salomontrailtour.dk 


 

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Alexanders billede
  Min blog handler om løb og rejser
 • kkartdecos billede
  Jeg vil skrive lidt om mine forberedelser frem til mit livs 2 Maraton i Hamborg 22. Maj 2011
 • Schaarups billede
  Bloggen skal være min ventil, hvor jeg kan få luftet alle de mærkelige tanker og planer der opstår når jeg engang begynder at løbe rigtigt igen .... :_)
 • Vivis billede
  Så er et løbeår næsten "løbet" igen. Målene for 2011 er nået, nu er det tid at sætte nye mål. Et mål skal være realistisk, opnåeligt ja og hvad mere? Hovedmålet - pusler lidt med tanken om et...
 • Emils billede
  Dette er en blog omkring løb og i særdeleshed omkring udstyr. Der vil komme gode råd til valg af udstyr, samt gode råd til forbedringer af dit løb. Håber i vil læse med :)

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14421:

Sabine Schlüter Petersens billede
Løber mod klub 100 halvmarathon

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Vista Jaybird

HAJ Marathon

Bliv medlem af løberne.dk