Startnumre til Øresunds Broløb ER trykt

Anette Lund Madsens billede

Da alle 30.000 startnumre til Broløbet er produceret og trykt med navn og adresse til forsendelse og samtidig er placeret i Sverige, indtil de sendes ud til deltagerne cirka 14 dage før løbet, kan det på nuværende tidspunkt ikke lade sig gøre at lave ændringer/rettelser.

Først når den oprindelige løber modtager sit startnummer, kan han/hun kontakte Sparta, oplyse sit ordrenummer, og man vil foretage de ønskede ændringer.

Ændringerne vil kunne ses på resultat- og deltagerlisterne. Startnummeret, der modtages med posten, skal den oprindelige løber selv sørge for at sende videre til evt. ny løber.

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Peter Østergaards billede
  Tja, man kan vel kalde mig den løbende svømmer, eller den svømmende løber. Jeg kører et forsøg med mig selv, det omhandler de +/- Jeg oplever ved og svømme ved siden af min løbetræning, Målet er...
 • Christian Solholms billede
  Lidt ligesom at man skal holde sig selv i ørene og disciplinen i top. Så er det lidt det samme, når det kommer til at drive virksomhed. Skal man være selvstændig eller iværksætter, skal disciplinen...
 • Stine Lykke Olsens billede
  Her vil jeg skrive løst og fast om min løbetræning, der dels foregår i Århus 1900, dels med cross-løb i skovene omkring Århus. Giv gerne feedback og er der andre cross-fans må I gerne kigge forbi!
 • Mullen1s billede
  undskyldningerne er mange :-(
 • Peter Bertrams billede
  På denne blog vil jeg give en status en gang om måneden ca. om min vej mod det endelige mål. At være i stand til at løbe et bjergmarathon (Kaisermarathon) til efteråret 2013. Hvor er jeg henne i min...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14684:

Heidi Sonne Dominos billede
Jeg er motionist og løber en del i min fritid. Har løbet 5 maratons og er i gang med at komme i...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Garmin Forerunner

Bliv medlem af løberne.dk