Startnumre til Øresunds Broløb ER trykt

Anette Lund Madsens billede

Da alle 30.000 startnumre til Broløbet er produceret og trykt med navn og adresse til forsendelse og samtidig er placeret i Sverige, indtil de sendes ud til deltagerne cirka 14 dage før løbet, kan det på nuværende tidspunkt ikke lade sig gøre at lave ændringer/rettelser.

Først når den oprindelige løber modtager sit startnummer, kan han/hun kontakte Sparta, oplyse sit ordrenummer, og man vil foretage de ønskede ændringer.

Ændringerne vil kunne ses på resultat- og deltagerlisterne. Startnummeret, der modtages med posten, skal den oprindelige løber selv sørge for at sende videre til evt. ny løber.

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Jørn Künnapuus billede
  Jeg kommer ihvertfald ALDRIG til at ELSKE at løbe. Men sjovt nok så giver jeg mig igang med at træne op til det igen og igen. Denne blog vil hovedsagelig blive brugt som dagbog. Dog vil der nok også...
 • Saras billede
  Her på bloggen vil jeg skrive om mine 16 uger fra 0 til 10 km - jeg glæder mig til at komme i mål! :D
 • Peter Nielsens billede
  Jeg vil prøve om jeg kan skrive lidt om mine løb, og trænings pas her på siden, måske lidt om hvorda jeg har haft det under løbeturen - godt eller skidt. ;)
 • Anne-Liz C. Buntzens billede
  Du skal ikke have større sko når du bruger fod-indlæg - det er indlægene der skal tilpasses dine sko. Super tynde fodindlæg - ortopædisk korrekte - som kun fylder der hvor de skal løfte og støtte....
 • Alex NIelsens billede
  Hej Jeg har oprettet et løb nr. 2 ?

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14330:

Janne Lykous billede
Jeg hedder Janne Lykou, har indtil videre løbet 33 halvmararthon. I 2020 er min plan at løbe...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk