Stadig billetter til Lilebælt Halvmarathon

Anette Lund Madsens billede

Tilmeldingen til Lillebælt Halvmarathon åbnede i fredags klokken 12, og der var tryk på fra starten. På et tidspunkt så det ud til, at sidste års rekord, da alle 11.000 billetter blev solgt på 11 timer, ville blive slået.

Klokken kvart i et stod der 4000 i kø ved online-betalings-udbyderen E-pay, og det var så stort pres på, at systemet brød mere eller mindre sammen, og samtlige E-pays kunder blev forsinket i halvanden time. Systemet kom dog op at køre igen, og klokken 14 var der solgt 8050 billetter. Så  stilnede salget langsomt af og gik kun trægt hen over weekenden.

I skrivende stund er der stadig 300 billetter til salg, som sælges via www.sportstiming.dk

Yderligere oplysninger om løbet kan ses på: www.lillebaelthalvmarathon.dk

  

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Lars Mikkelsens billede
  Jeg har været ret ustabil mht. at passe og skrive i min blog her, men til gengæld har jeg trænet stabilt hele 2011 og været forskånet for skader, dog gnaver det jo lidt her og der til tider. Lige...
 • Anne Mettes billede
  For 2 år siden kunne jeg ikke løbe 2 km uden at holde flere gåpauser. Jeg tog en beslutning og er i fuld gang med at forbedre mig som løber. Det vil jeg forsøge at skrive lidt om på min blog. Vejen...
 • Trine Rings billede
  Jeg vil primært blogge om mine løbeoplevelser, og måske brokke mig en smule :-)
 • Brian Egebros billede
  jeg er 55 år, fik i april måned en blodprop. I juni begyndte jeg at løbe lidt, troede jeg skulle dø--den første uge løb jeg 1 km 3 x om ugen, den anden uge løb jeg 2 km 3 x om ugen, den 3 uge løb jeg...
 • A. Uldals billede
  Træning mod det første ultraløb

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14587:

Charlotte Møller Bysteds billede
Mit løbe eventyr er sådan for alvor startet år 2018 - det år blev jeg medlem af Pinen og Plagen -...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om HOVR Machina

Bliv medlem af løberne.dk