Sprinter risikerer karantæne på livstid

Anette Lund Madsens billede

Den jamaicanske sprinter Steve Mullings risikerer karantæne på livstid, efter at han for anden gang i karrieren er blevet taget for brug af et ulovligt præparat. Det skriver BBC.

Sprinteren, som har løbet 100-meter på 9,80 sekunder, tredjehurtigst i år af alle, er blevet testet positiv for det vanddrivende middel furosemid, som er på dopinglisten, fordi det kan bruges til at sløre for brugen af andre ulovlige stoffer.

Som mange andre før med en positiv dopingtest erklærer Steve Mullings sig uskyldig.

- Hvad kan jeg gøre? Jeg kan stille mig op foran et panel og sige, at jeg aldrig tog det stof. Men jeg har intet bevis, der viser, at "okay det var vitaminer", siger han ifølge BBC.

- Folk omkring mig ved, at jeg ikke tager doping, men det ser skidt ud, på grund af det der skete i 2004. Nu er det 2011, og de siger, at jeg tog et dopingmiddel, som jeg ikke en gang kender til, hævder Steve Mullings.

28-årige Steve Mullings blev i 2004 idømt en karantæne på to år for brug af testosteron. Derfor risikerer han nu at blive udelukket på livstid.

Sprinteren var med på Jamaicas hold, som i 2009 i Berlin blev verdensmestre på 4x100-meter. 

 

Ritzau

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • JanePetes billede
  Hej Jeg søger startnr. til Helvedet i Nord 10,3 km, da det er et fedt løb. Jane@andersenpetersen.dk KH Jane
 • Torben Jensens billede
  Jeg skal i gang med at træne til DHL Stafetten i Århus d. 17 August. Jeg er kommet til at melde mig til sammen med nogen kollegaer, så der er ingen vej uden om denne gang. Jeg er sikker på det også...
 • Tim Hansens billede
  Min blog vil handle om de ting som sker omkring mig og i mit hoved. Både når jeg løber motionsløb men også når jeg træner runde om i Furesø Kommune.
 • tanja nielsens billede
  Jeg er arrangør for første gang af et ekstremløb og motionsløb på sæby havn. Det er et 6-12-24 timers løb for singleløbere eller som stafethold for alle . Her på bloggen vil jeg skrive om mine...
 • Fremads billede
  Jeg kæmper hver dag for at få en sundere hverdag med motion og god og nærende kost. På bloggen vil jeg skrive om mine kostvaner, sportslige aktiviteter og mine erfaringer med diverse sportstøj og...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14330:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk