Sportsmesse ved HCA Marathon

Anette Lund Madsens billede

Hvert år før og under H. C. Andersen Marathon kan sportsinteresserede blive opdateret om det sidste nye indenfor sportsudstyr og træningsmetoder på den tilhørende sportsmesse i Odense Idrætshal. Sådan har det været siden Danmarks næststørste maraton indtog de odenseanske veje for første gang i 2000.

Deltagere, tilskuere og alle andre interesserede har mulighed for at se, røre og ikke mindst købe det sidste nye inden for sportsudstyr, samt få ny viden om de nyeste tendenser omkring træning og restitution. Desuden vil messen bugne af gode tilbud på tøj, sko og meget mere.

Der er gratis adgang for alle:


Fredag den 16. september
14.00 - 19.00
Lørdag den 17. september
10.00 - 18.00
Søndag den 18. september
07.30 - 16.00

Naturligvis er motionslob.dk også at finde blandt udstillerne – med nye varer og masser af gode tilbud!

 

 

 

 

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Kaj Thomsens billede
  Stort arrangement i Agger, i Nationalpark Thy, 19- 21 august 2011. Foruden tre løb er der havkajaksejlads, kajaksurfing, mountainbike, vindsurf, svømning optimistjolle, beachvolley Se www.aggerathlon...
 • Tim Hansens billede
  Min blog vil handle om de ting som sker omkring mig og i mit hoved. Både når jeg løber motionsløb men også når jeg træner runde om i Furesø Kommune.
 • Peter Nielsens billede
  Jeg vil prøve om jeg kan skrive lidt om mine løb, og trænings pas her på siden, måske lidt om hvorda jeg har haft det under løbeturen - godt eller skidt. ;)
 • Louise Andersens billede
  Her vil jeg kort og godt skrive om mine løbe ture og de motions løb jeg deltager i :)
 • Bent Staal-Bagges billede
  Jeg så gl. Billeder og faldt over et... Sådan skal jeg ikke se ud til sommer 2013.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14340:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk