Skovløberen nu på Endomondo

Anette Lund Madsens billede

Ruterne til Skovløberen 2011 (som finder sted 4. september) er nu lagt op som events på hjemmesiden endomondo.com, og dermed bliver det muligt at følge nogle af løberne via GPS under løbet.


Skovløberen planlægger at sætte en monitor op ved start/mål, hvor GPS trackingen kan følges under løbet, og håber selvfølgelig at mange af deltagerne vil aktivere deres Endomondo applikation og sende GPS positioner løbet igennem til glæde for tilskuere og pårørende i målområdet.

Efter løbet vil man kunne bruge hjemmesiden til at gennemse løbet for de deltagere der har tilmeldt sig Endomondo eventen, og dermed delt deres anstrengelser igennem løbet.

Læs mere på www.skovloeberen.dk  og på endomondo.com
  
 

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Melindas billede
  Jeg vil skrive om mine oplevelser omkring træning, mad og min hverdag. Jeg styrketræner dels, men løber også meget og derfor vil mine indlæg være lidt en blanding af alt dette. Jeg håber nogle kan...
 • tanja nielsens billede
  Jeg er arrangør for første gang af et ekstremløb og motionsløb på sæby havn. Det er et 6-12-24 timers løb for singleløbere eller som stafethold for alle . Her på bloggen vil jeg skrive om mine...
 • Lenes billede
  En personlig fortælling om at finde tid og lyst til motion.
 • LiseSs billede
  Jeg vil skrive om min udvikling som løber, og tage jer med på min rejse mod en sund krop. Jeg er hverken en fanatisk eller fantastisk løber, men jeg er opsat på at gøre det her fuldt ud! Velkommen...
 • Lars Fabriciuss billede
  Jeg har været igennem et vægttab på 40 kg på blot 10 måneder, jeg har brugt løb rigtig meget, og her er Silkeborg den bedste by at løbe rundt i :) Men nu er jeg ved at træne op til marathon til maj,...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14325:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk