Skovløberen nu på Endomondo

Anette Lund Madsens billede

Ruterne til Skovløberen 2011 (som finder sted 4. september) er nu lagt op som events på hjemmesiden endomondo.com, og dermed bliver det muligt at følge nogle af løberne via GPS under løbet.


Skovløberen planlægger at sætte en monitor op ved start/mål, hvor GPS trackingen kan følges under løbet, og håber selvfølgelig at mange af deltagerne vil aktivere deres Endomondo applikation og sende GPS positioner løbet igennem til glæde for tilskuere og pårørende i målområdet.

Efter løbet vil man kunne bruge hjemmesiden til at gennemse løbet for de deltagere der har tilmeldt sig Endomondo eventen, og dermed delt deres anstrengelser igennem løbet.

Læs mere på www.skovloeberen.dk  og på endomondo.com
  
 

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Michaels billede
  Her kan I følge mine løbeoplevelser. Jeg håber på at kunne inspirere med mine indlæg. I vil høre om op- og nedture og forhåbentlig fremgang. Jeg håber på at løbe mit 9 marathon i år.
 • hasslenegosls billede
  [url=http://hassfashion.ru/]фабрика одежды лен[/url]
 • Henriettes billede
  Er nybegynder, eller faktisk overhovedet ikke startet endnu, men har længe ønsket mig at komme igang med at løbe (Det ser så sundt og fornuftigt ud ;) så med oprettelsen af denne blog håber jeg at...
 • Stine Lykke Olsens billede
  Her vil jeg skrive løst og fast om min løbetræning, der dels foregår i Århus 1900, dels med cross-løb i skovene omkring Århus. Giv gerne feedback og er der andre cross-fans må I gerne kigge forbi!
 • Rahuls billede
  Created new profile on motionløb !

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14718:

RunTogether Danmarks billede
RunTogether er et motionsløb til fordel for Børns Vilkår...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Garmin Forerunner

Bliv medlem af løberne.dk