Skovløberen nu på Endomondo

Anette Lund Madsens billede

Ruterne til Skovløberen 2011 (som finder sted 4. september) er nu lagt op som events på hjemmesiden endomondo.com, og dermed bliver det muligt at følge nogle af løberne via GPS under løbet.


Skovløberen planlægger at sætte en monitor op ved start/mål, hvor GPS trackingen kan følges under løbet, og håber selvfølgelig at mange af deltagerne vil aktivere deres Endomondo applikation og sende GPS positioner løbet igennem til glæde for tilskuere og pårørende i målområdet.

Efter løbet vil man kunne bruge hjemmesiden til at gennemse løbet for de deltagere der har tilmeldt sig Endomondo eventen, og dermed delt deres anstrengelser igennem løbet.

Læs mere på www.skovloeberen.dk  og på endomondo.com




  
 

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Mytans billede
  Efter min ringe overbevisning er 5 km distancen en lidt overset distance. De 5 km. opfattes tit som en distance for begyndere, børn eller som et springbræt/træning til længere distancer. På diverse...
 • Tildas billede
  Fra sofakartoffel til 30 min løb.
 • Lars Skjoldbys billede
  Velkommen til min blog: Løb med Lars. Her vil jeg fra tid til anden dele ud af mine løbeoplevelser, inspirere dig med tips til hvordan jeg forbedre mit løb, overvejelser i forbindelse med træning og...
 • Annette Fredskov Jensens billede
  Her kan du følge mit projekt. Jeg vil løbe et marathon om dagen i et år, start den 15. juli 2012. På min hjemmeside www.annettefredskov.dk kan du dagligt læse, hvordan det går.
 • Kim Pedersens billede
  Følg Kim som nystartet løber frem til september hvor han løber sit første halvmarathon

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14421:

Sabine Schlüter Petersens billede
Løber mod klub 100 halvmarathon

Nyhedsbreve




Løber
Løbsarrangør

Vista Jaybird

HAJ Marathon

Bliv medlem af løberne.dk