Running Copenhagen by Night

Anette Lund Madsens billede

Hvad med en løbesightseeingtur om aftenen gennem Københavns gader? To gange om ugen løbes der guidede løbeture gennem det smukt oplyste København i de smalle gader og langs havnefronten hvor lyset genspejler sig i vandet. Derudover, løbes der forbi Nyhavn, undervandsstatuen af Agnete og Havmanden, og Christiansborg samt langs Tivoli i lampernes skær.

Hvis det ikke skulle være nok, løbes der også forbi Amalienborg mens der er vagtskifte, og hvis du er heldig kan du kigge ind i de oplyste rum i de kongelige palæer.

Turen er på 7 km og der løbes hver torsdag og lørdag kl 21.30. Booking er nødvendig.

Booking og yderligere oplysninger på: www.runnning-copenhagen.dk 

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • kkartdecos billede
  Jeg vil skrive lidt om mine forberedelser frem til mit livs 2 Maraton i Hamborg 22. Maj 2011
 • Brian Egebros billede
  jeg er 55 år, fik i april måned en blodprop. I juni begyndte jeg at løbe lidt, troede jeg skulle dø--den første uge løb jeg 1 km 3 x om ugen, den anden uge løb jeg 2 km 3 x om ugen, den 3 uge løb jeg...
 • Jonas Samulioniss billede
  Her på bloggen vil jeg skrive om hvordan jeg stoppede med at ryge, samt hvordan rygestop har påvirket mit liv. Dagligt skriver jeg også på mit rygestop bloggen http://www.nicotine.dk. Du er mere end...
 • Tasserjass billede
  I denne blog vil jeg give nogle små historier på hvordan det går med mine løbetur efter en slem slem basket skade og alt for mange nedture gennem årene. Derfor også prøve at beskrive hvor surt det...
 • MM
  MMs billede
  Jeg er en pige på 17 år, der egentlig startede med at løbe tilbage i 2007/2008 efter jeg havde deltaget i DHL-stafetten i 2007... Dengang løb jeg 5KM på 37.42, og jeg var pinligt berørt (selvom jeg...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14335:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk