Rasmus Henning vandt Ironman Roth

Anette Lund Madsens billede

Rasmus Henning vandt i dag suverænt på det afsluttende maraton i Ironman Challenge Roth i Tyskland, da han vandt i verdens 5. bedste ironmantid nogensinde - 7 timer, 52 minutter og 36 sekunder!

Ikke alene kom han langt under den magiske 8 timers-grænse, som kun få atleter opnår, han løb også den afsluttende maraton på utrolige 2:39:42 og skar samtidig 23 minutter af den hidtidige danske rekord. Samtidig var han under store dele af løbet under verdensrekordtiden, og sluttede kun 2:09 minutter efter verdensrekorden, sat i netop Roth i 1997 af belgieren Luc van Lierde. Den lyder på 7:50:27. Han vandt med 6 et halvt minut foran tyskeren Sebastian Kienle og næsten 10 minutter foran Eneko Llanos fra Spanien på tredjepladsen.

Challenge Roth stiller altid med et stærkt felt og er anset for at være et af de største og bedste ironmanstævner i verden. Det er deltagermæssigt det største ironmanstævne i verden med omkring 4.600 deltagere

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • sukils billede
  Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som...
 • Fremads billede
  Jeg kæmper hver dag for at få en sundere hverdag med motion og god og nærende kost. På bloggen vil jeg skrive om mine kostvaner, sportslige aktiviteter og mine erfaringer med diverse sportstøj og...
 • Franks billede
  lidt beskrivelse af mine forberedelser til en halv ironman i juni 2012. Så er forberedelserne i fuld gang. Deltog i tistrup minitri hvilket var meget sjovt... og jo hårdt, men klarede mig igennem på...
 • kkartdecos billede
  Jeg vil skrive lidt om mine forberedelser frem til mit livs 2 Maraton i Hamborg 22. Maj 2011
 • Mathiass billede
  Efter at have trænet de sidste 5 måneder i fitness-studio er jeg lige begyndt med at løbe ude i skoven. Målet er at løbe regelmæssigt og muligvis deltage i nogle løb i løbet af sommeren. Halvmaraton...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14683:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Garmin Forerunner

Bliv medlem af løberne.dk