Rasmus Henning klar til Hawaii

Anette Lund Madsens billede

Triatleten Rasmus Henning vandt søndag i USA overbevisende en halv ironman, der skal fungere som et led i forberedelserne til Ironman Hawaii den 8. oktober i år.

Rasmus Henning kom først over stregen efter at have gennemført 1,9 km svømning, 90 km cykling og et halvmaraton på 21,1 km i tiden 3 timer, 53 minutter og 41 sekunder. Det var otte minutter hurtigere end den næstbedste.

- Jeg havde planlagt at give den god gas på cyklen for at prøve at tanke lidt selvtillid, fordi jeg har været lidt svingende på cyklen ved de seneste konkurrencer. Det er ikke en super hurtig cykelrute, men jeg gav den bundgas på anden halvdel af cyklingen og trak meget fra de andre, så jeg havde et otte minutters forspring ud på det afsluttende løb, fortæller den 35-årige triatlet i en pressemeddelelse.

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • b-o-n-g-os billede
  har prøve at tilmelding mig.Eremitagemarathon.dk.Men adrssen er forkedt,er der nogen så kan hjælpe mig ? mvh anne christensen
 • Lonnies billede
  Jeg har altid misundt løbere.. I dec 2010 havde jeg så tabt mig så meget at jeg ku slæbe mig rundt på 5 km. Og nu går det bedre. ELSKER mit løb. Det er terapi...
 • Tåsinge Løbets billede
  Så er der åbent for tilmelding til løbet den 20. marts 2016 !! Kig ind på hjemmeside og tilmeldingsside og få informationer - det er en god start på sæsonen!
 • Kasper Christensens billede
  Hejsa. Se mere på www.kasperc.dk
 • Brian Egebros billede
  jeg er 55 år, fik i april måned en blodprop. I juni begyndte jeg at løbe lidt, troede jeg skulle dø--den første uge løb jeg 1 km 3 x om ugen, den anden uge løb jeg 2 km 3 x om ugen, den 3 uge løb jeg...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14682:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Garmin Forerunner

Bliv medlem af løberne.dk