Rasmus Henning klar til Hawaii

Anette Lund Madsens billede

Triatleten Rasmus Henning vandt søndag i USA overbevisende en halv ironman, der skal fungere som et led i forberedelserne til Ironman Hawaii den 8. oktober i år.

Rasmus Henning kom først over stregen efter at have gennemført 1,9 km svømning, 90 km cykling og et halvmaraton på 21,1 km i tiden 3 timer, 53 minutter og 41 sekunder. Det var otte minutter hurtigere end den næstbedste.

- Jeg havde planlagt at give den god gas på cyklen for at prøve at tanke lidt selvtillid, fordi jeg har været lidt svingende på cyklen ved de seneste konkurrencer. Det er ikke en super hurtig cykelrute, men jeg gav den bundgas på anden halvdel af cyklingen og trak meget fra de andre, så jeg havde et otte minutters forspring ud på det afsluttende løb, fortæller den 35-årige triatlet i en pressemeddelelse.

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • PS
  PSs billede
  Jeg har brugt alt for meget tid de sidste uger på at læse andres løbeblogs… Og nu er det så pay back time! Læs ... eller lad være :).
 • Magnus123s billede
  I denne blog vil jeg bare gerne have nogle gode råd omkring løbetræning og hvordan jeg kan bibeholde motivationen!
 • Christian Solholms billede
  Lidt ligesom at man skal holde sig selv i ørene og disciplinen i top. Så er det lidt det samme, når det kommer til at drive virksomhed. Skal man være selvstændig eller iværksætter, skal disciplinen...
 • Tim Hansens billede
  Min blog vil handle om de ting som sker omkring mig og i mit hoved. Både når jeg løber motionsløb men også når jeg træner runde om i Furesø Kommune.
 • Tim Jørgensens billede
  Her får du alt det seneste om motion, løb, diverse træningsformer og servicefirmaer, så er du ikke i tvivl næste gang, du skal have lavet noget på huset eller skal i form:...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14838:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk