Rasmus Henning klar til Hawaii

Anette Lund Madsens billede

Triatleten Rasmus Henning vandt søndag i USA overbevisende en halv ironman, der skal fungere som et led i forberedelserne til Ironman Hawaii den 8. oktober i år.

Rasmus Henning kom først over stregen efter at have gennemført 1,9 km svømning, 90 km cykling og et halvmaraton på 21,1 km i tiden 3 timer, 53 minutter og 41 sekunder. Det var otte minutter hurtigere end den næstbedste.

- Jeg havde planlagt at give den god gas på cyklen for at prøve at tanke lidt selvtillid, fordi jeg har været lidt svingende på cyklen ved de seneste konkurrencer. Det er ikke en super hurtig cykelrute, men jeg gav den bundgas på anden halvdel af cyklingen og trak meget fra de andre, så jeg havde et otte minutters forspring ud på det afsluttende løb, fortæller den 35-årige triatlet i en pressemeddelelse.

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Elisabeths billede
  En blog om hvordan det går med min træning til efterårets 1/2-maraton.
 • Bo Jønssons billede
  Jeg har valgt at kalde min blog 12+12 = 2018. og bag dette ligger der at jeg vil løbe 12 marathon + 12 ½ marathon i 2018. Jeg starter op d.1.Januar 2018 og slutter 31 december 2018
 • brian dollerups billede
  træning fra menisk-skade til marathon 18 sep 2011 viborg citymarathon...pride is forever
 • Lars Friis Farsøes billede
  Kække beretninger fra en ung og relativ ny løber, der kæmper for formfremgang, nye personlige rekorder og et marathon på under 4 timer med et dårligt knæ og en forkærlighed for fest som de værste...
 • Jakob Lind Tolborgs billede
  Nuværende mission: Motivere idrætsforeninger til bedre brug af sociale medier (2016-). Tidligere mission: Motivere løbere ved brug af sociale medier (2008-2015)

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14115:

SteenThordal Thordals billede
Trail, Marathon, Halvmarathon, Søndagstræner CPH Marathon,

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Samsø Marathon 2019