Politiken Mini Marathon

Anette Lund Madsens billede

Dagen før Nykredit Copenhagen Marathon afholdes et ganske særligt maraton - nemlig Politiken Mini Maraton for alle børn mellem 5 og 15 år.
Er du født i år 2003-2005, løber du 1 km, og du må gerne have en voksen med. Er du født i år 1995-2002, løber du 2 km.
Alle deltagere får en fin medalje, og der er frugt og vand i målområdet efter løbet.

Bubber er konferencier, så der bliver fest og glæde - det handler nemlig om at have det sjovt, mens man løber. Som noget nyt løber alle med chip, så tidtagningen bliver lige så nøjagtig som hos de voksne.

Tilmelder I jer senest 7. maj, får I startnummer med navn på. Startnumre og chip til tidtagning sendes med posten ca. en uge før løbet.

Ruten er 1 km i Fælledparken, som løbes hhv. 1 eller 2 gange. Start og mål på Østerbro Stadion.
Tidtagning foregår med chip. Den skal bindes på skoen. Lørdag aften kan resultatlisten ses på politiken.dk, og senere kan der udskrives et diplom.

Løbet finder sted lørdag den 22. maj 2010 med start og mål på Østerbro Stadion.

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Anne Mettes billede
  For 2 år siden kunne jeg ikke løbe 2 km uden at holde flere gåpauser. Jeg tog en beslutning og er i fuld gang med at forbedre mig som løber. Det vil jeg forsøge at skrive lidt om på min blog. Vejen...
 • Torben Jensens billede
  Jeg skal i gang med at træne til DHL Stafetten i Århus d. 17 August. Jeg er kommet til at melde mig til sammen med nogen kollegaer, så der er ingen vej uden om denne gang. Jeg er sikker på det også...
 • Kim Pedersens billede
  Følg Kim som nystartet løber frem til september hvor han løber sit første halvmarathon
 • Lars Skjoldbys billede
  Velkommen til min blog: Løb med Lars. Her vil jeg fra tid til anden dele ud af mine løbeoplevelser, inspirere dig med tips til hvordan jeg forbedre mit løb, overvejelser i forbindelse med træning og...
 • Maibritt Skovgaard Rodam Sørenens billede
  Bloggen giver et indblik i de forskellige løb jeg deltager i, billeder fra træningsture og meget andet. Næste mål er 100 km til april. Alt besøg er værdsat:)

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14258:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Guldbæk løbet

Bliv medlem af løberne.dk