Over 200 tilmeldte til Strynø Løbe Event 2011

Anette Lund Madsens billede

Tilmeldingen går forrygende til Strynø Løbe Event 2011, som har premiere på løbet den 6. august. Der er nu over 200 tilmeldte løbere fra hele landet og endog deltagelse fra udlandet.

Tilmeldingerne fordeler sig jævnt på 2 km børneløb, 8 km, halvmaraton og maraton og på alle niveauer lige fra begyndere til meget erfarne løbere. Mange strynøboere, der ikke tidligere dyrkede løbesporten, har f.eks. taget Strynø Løbe Event til sig og ses nu løbende på Strynøs små veje.


Efter selve løbet vil der være mulighed for at deltage i socialt samvær, da der vil blive sat et 100 kvadratmeter stort partytelt op nede ved øens maritime museum Smakkecentret, hvorfra der er udsigt over vandet. Her vil der være mulighed for at købe et veltilberedt måltid mad til en beskeden pris af 60 kroner. Menuen lyder på grillet Strynø lam stegt på træflis, skinke og pølser, dertil cous-cous, salat og brød. Der vil være mulighed for at købe øl, sodavand og vin med mere. Der arbejdes tilmed på at få øens orkester "The Strynettes"  til at spille op til afterparty i det tilfælde, at der overhovedet er nogen, der kan bevæge benene.

Det er stadig muligt at tilmelde sig løbene, men man skal være opmærksom på, at da færgen til Strynø kun kan medtage 72 passagerer, er der allerede udsolgt om lørdagen.Dette betyder, at de, der endnu ikke har sikret sig en pladsreservation om lørdagen, er "nødt til" at tage til Strynø allerede fredag for at kunne deltage (med mindre at man sejler herover selv). Men det er nu heller ingen dårlig idé at komme før, for Strynø ER dejlig.

Yderligere oplysninger og tilmelding via: http://strynoe.dk/aktiviteter/strynoe-loebe-event-2011

 

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14718:

RunTogether Danmarks billede
RunTogether er et motionsløb til fordel for Børns Vilkår...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Garmin Forerunner

Bliv medlem af løberne.dk