Nyt, spændende løb i Middelfart.

Anette Lund Madsens billede

Mads Stryhn (arrangør af Lillebælt Halvmarathon) lover et nyt, spændende og meget anderledes løb, når  ”Prinsessen og Vildsvinet” har premiere den 8. oktober.

Der venter løberne en løbsoplevelse ud over det sædvanlige.  Et løb, der bryder med de gængse tanker om, hvordan et løb skal opbygges. Det er ét løb. Samme tid og samme sted – men delt i to. Prinsesser og vildsvin har hver sin rute og hver sin form for løb.

 - Har man før deltaget i x-treme mandehørm-løb, vil man ikke blive skuffet, men derimod nok revidere  om det var dér man fik sin manddomsprøve! Prinsesserne vil ligeledes gå hjem med en stærkt revideret opfattelse af kvindeløb og tænke over, hvorfor de gængse kvindeløb aldrig har budt på mere, siger Mads Stryhn.

Ruten er på ca. 6,5 km for prinsessernes vedkommende og på cirka 12 km for mændenes. Det er dog tilladt prinsesser at stille op som vildsvin – bare de husker overskægget! De kvindelige vildsvin vil blive startet samlet og kan efter ca. 4 km vælge at løbe de sidste km af vildsvineløbet og se nærmere på strabadserne dér. Undervejs har du mulighed for at vælge fra og til af oplevelser alt efter, hvad du ønsker og har lyst til. Her er du selv med til at forme og designe din egen løbsoplevelse.

Efter løbet er der ”after-running” med god mad, musik og underholdning i Lillebæltshallen.  Løbet har plads til 4000 løbere - antallet er bestemt af Lillebælthallens størrelse.

Læs mere på: www.prinsessenogvildsvinet.dk

 

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Torben Jensens billede
  Jeg skal i gang med at træne til DHL Stafetten i Århus d. 17 August. Jeg er kommet til at melde mig til sammen med nogen kollegaer, så der er ingen vej uden om denne gang. Jeg er sikker på det også...
 • A. Uldals billede
  Træning mod det første ultraløb
 • tanja nielsens billede
  Jeg er arrangør for første gang af et ekstremløb og motionsløb på sæby havn. Det er et 6-12-24 timers løb for singleløbere eller som stafethold for alle . Her på bloggen vil jeg skrive om mine...
 • Jørgen Meier Sørensens billede
  En stor oplevelse med Stockholm maraton den 28.5. Vi var 10 (mandlige) løbere fra Morud (ved Odense) og alle kom fint igennem. Det har sin charme, at vi kommer flere af sted - nogle at dele løb og...
 • priyankas billede
  jeg vil her på bloggen skrive om mine oplevelser med løb. Jeg startede mandag den 4-10-2010 med min første træningsdag, jeg løber efter iforms program.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14261:

Peter Øs billede
Startede med at løbe i 2018 efter ca. 20 år uden løb, forsøger at flette det ind i mellem mine ture...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Guldbæk løbet

Bliv medlem af løberne.dk