Nyt, spændende løb i Middelfart.

Anette Lund Madsens billede

Mads Stryhn (arrangør af Lillebælt Halvmarathon) lover et nyt, spændende og meget anderledes løb, når  ”Prinsessen og Vildsvinet” har premiere den 8. oktober.

Der venter løberne en løbsoplevelse ud over det sædvanlige.  Et løb, der bryder med de gængse tanker om, hvordan et løb skal opbygges. Det er ét løb. Samme tid og samme sted – men delt i to. Prinsesser og vildsvin har hver sin rute og hver sin form for løb.

 - Har man før deltaget i x-treme mandehørm-løb, vil man ikke blive skuffet, men derimod nok revidere  om det var dér man fik sin manddomsprøve! Prinsesserne vil ligeledes gå hjem med en stærkt revideret opfattelse af kvindeløb og tænke over, hvorfor de gængse kvindeløb aldrig har budt på mere, siger Mads Stryhn.

Ruten er på ca. 6,5 km for prinsessernes vedkommende og på cirka 12 km for mændenes. Det er dog tilladt prinsesser at stille op som vildsvin – bare de husker overskægget! De kvindelige vildsvin vil blive startet samlet og kan efter ca. 4 km vælge at løbe de sidste km af vildsvineløbet og se nærmere på strabadserne dér. Undervejs har du mulighed for at vælge fra og til af oplevelser alt efter, hvad du ønsker og har lyst til. Her er du selv med til at forme og designe din egen løbsoplevelse.

Efter løbet er der ”after-running” med god mad, musik og underholdning i Lillebæltshallen.  Løbet har plads til 4000 løbere - antallet er bestemt af Lillebælthallens størrelse.

Læs mere på: www.prinsessenogvildsvinet.dk

 

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14587:

Charlotte Møller Bysteds billede
Mit løbe eventyr er sådan for alvor startet år 2018 - det år blev jeg medlem af Pinen og Plagen -...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om HOVR Machina

Bliv medlem af løberne.dk