Ny verdensrekord på Halvmarathon - 21. marts 2010.

Anette Lund Madsens billede

Zersenay Tadese fra Eritrea satte ved Lissabon halvmaraton den 21. marts 2010 ny verdensrekord på halv-maraton distancen,.

Maraton-løberen Zersenay Tadese løb i tiden 58,23 minutter og kappede dermed hele 10 sekunder af den eksisterende halvmaraton verdensrekord sat af kenyaneren Samuel Wanjiru i 2007. Ca. 100 elite-løbere deltog i Lissabon halvmaraton.

Ud over de professionelle løbere deltog mere end 30.000 motionsløbere i Lissabon-løbet, som i år blev afholdt for 20. gang.

Lissabon-løbet er specielt, idet man krydser Tejo-floden via den store bro "25. april" med en flot udsigt over Lissabon. Mange vælger da også at gå turen over broen, mens udsigten nydes. Broen benyttes normalt kun til tog- og biltrafik til Lissabon.

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Per Brøllings billede
  En Blog om Ultraløb. Om glæder og skuffelser ved at være ultraløber Om store og små oplevelser som ultraløber
 • Lars Kudsks billede
  LØB, LØB OG ATTER LØB - HER ER MINE ERFARINGER, GLÆDER OG KAMPE MED AT LØBE ... MIT NÆSTE STORE MÅL ER AT BLIVE MIN SKADE KVIT OG KUNNE LØBE 5 KM UDEN SMERTER. JEG ER VED AT SKIFTE FRA AT VÆRE...
 • Løbemusens billede
  Følg mig på: www.lobemusen.wordpress.com
 • Anne Mettes billede
  For 2 år siden kunne jeg ikke løbe 2 km uden at holde flere gåpauser. Jeg tog en beslutning og er i fuld gang med at forbedre mig som løber. Det vil jeg forsøge at skrive lidt om på min blog. Vejen...
 • Kasper Christensens billede
  Hejsa. Se mere på www.kasperc.dk

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14246:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Guldbæk løbet

Bliv medlem af løberne.dk