Ny rekord fra Andreas Bube

Anette Lund Madsens billede

I 37 år stod Sven-Erik Nielsens rekord på 1:47:1 min. som den hurtigste 800 meter-tid af en danskfødt løber. For to uger siden slog Andreas Bube denne rekord med tiden 1:46:93 min. og lørdag aften (23. juli) slog han sin egen rekord på distancen med tiden 1:46:77 min.

Tiden indbragte Bagsværd-løberen en 3. plads i et tæt opgør, hvor han lå i spidsen det meste af løbet, men på de sidste 20 meter må se sig slået af en marokkansk og en kenyansk løber der lige akkurat formår at løbe forbi ham og slå ham med hhv. 0:14 og 0:11 sek.

Han er nu tæt på VM-kravet, der er på 1:46:30 min., selv om det efter Bubes eget udsagn ikke har været et egentlig mål for ham denne sæson.

Måske er der flere rekorder i vente, for næste weekend stiller Bube op ved et internationalt stævne i Belgien.

 

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Tinas billede
  Min egen blog om mit forløb....
 • Bramming IF Motions billede
  Udover testløbene, vil jeg på denne blog, forsøge at beskrive nogle af de løb jeg deltager i, men ikke selv skal være testløber på.
 • Peter Østergaards billede
  Tja, man kan vel kalde mig den løbende svømmer, eller den svømmende løber. Jeg kører et forsøg med mig selv, det omhandler de +/- Jeg oplever ved og svømme ved siden af min løbetræning, Målet er...
 • Brian Egebros billede
  jeg er 55 år, fik i april måned en blodprop. I juni begyndte jeg at løbe lidt, troede jeg skulle dø--den første uge løb jeg 1 km 3 x om ugen, den anden uge løb jeg 2 km 3 x om ugen, den 3 uge løb jeg...
 • Tasserjass billede
  I denne blog vil jeg give nogle små historier på hvordan det går med mine løbetur efter en slem slem basket skade og alt for mange nedture gennem årene. Derfor også prøve at beskrive hvor surt det...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14718:

RunTogether Danmarks billede
RunTogether er et motionsløb til fordel for Børns Vilkår...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Garmin Forerunner

Bliv medlem af løberne.dk