Ny dansk rekord på 100 miles

Anette Lund Madsens billede

Der blev sat ny dansk rekord i weekenden da ultraløbet, Mors 100 miles, blev afviklet. Løbet udviklede sig dramatisk, da storfavoritten, ungareren Attila Vozár  på grund af en skade måtte udgå ved  50 km.

Det blev til mange kilometers hård fight og tiltagende nervekrig mellem Carsten Eriksen fra Grenaa og italieneren Monica Casiraghi. Til sidst viste danskeren sig som den mest hårdføre af de to og krydsede målstregen godt ti minutter før sin modstander

Dermed sluttede et dramatisk ultraløb med skiftende føringer og nye udviklinger i løbet af de 160,9 kilometer.

Carsten Eriksen brugte mindre end 15 timer på bedriften og satte dermed ny dansk rekord. Den gamle lød på 15:19:23, og blev sat af Frederik Lassen i Mors 100 Miles 2009. Carsten Eriksens tid er således den næsthurtigste nogensinde i Mors 100 Miles - kun overgået af Attila Vozárs fantomtid fra 2009 på 13:28:16.

 

 

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Karin Møllers billede
  Bloggen handler om at elske at løbe,langvarige skader,nedture over ikke at kunne løbe, kampen for at kunne løbe igen.
 • Jens Mathiassens billede
  Jeg vil her udleve mig selv som løber, Løbecoach, Løbetræner, Ultraløber-wannabe, Trailløber og bare glad for at bevæge mig - løbende ????????????‍♂️
 • Fremads billede
  Jeg kæmper hver dag for at få en sundere hverdag med motion og god og nærende kost. På bloggen vil jeg skrive om mine kostvaner, sportslige aktiviteter og mine erfaringer med diverse sportstøj og...
 • Nadjas billede
  Min blog er en blog, som vil handle om mine egne løbe erfaringer, hvor man vil kunne høre alt om mine mål og vejen dertil. Derudover vil der komme nogen indlæg om sund kost og vejen til en sund...
 • Brian Egebros billede
  jeg er 55 år, fik i april måned en blodprop. I juni begyndte jeg at løbe lidt, troede jeg skulle dø--den første uge løb jeg 1 km 3 x om ugen, den anden uge løb jeg 2 km 3 x om ugen, den 3 uge løb jeg...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14685:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Garmin Forerunner

Bliv medlem af løberne.dk