Mere end 100.000 løbere gennemførte DHL Stafetten 2011 i København

Anette Lund Madsens billede

Fredag d. 2. september lød årets sidste startskud for verdens største stafetløb, DHL Stafetten 2011 i Fælledparken, som blev afviklet fra den 29. august til 2. september. Tæt på 26.000 hold med fem løbere var tilmeldt stafetten, og af disse gennemførte lidt over 20.000 hold distancen på 5 x 5 km, og dette til trods for, at vejret ikke viste sig fra sin bedste side, specielt til de første to stafetaftner.

Igen i år blev stafetten en forrygende succes med stort set udsolgt på løbets første fire dage, og en fremgang i deltagerantallet på små 1.000 hold. I år var der DJ-musik hele to steder ude på ruten, hvilket der var stor ros for fra løbets deltagere. Hurtigste hold blev Kaiser Sport i tiden 1.19.26.

Overborgmester Frank Jensen, kultur- og fritidsborgmester Pia Allerslev, børne- og ungdomsborgmester Anne Vang og DHL´s administrende direktør Claus Lassen var alle tilstede som starttaler til dette års DHL Stafet i Fælledparken, og deltog også selv i stafetten på hold for hhv. Københavns Kommune og DHL. Tirsdag løb den tidl. verdensrekordholder på 800 meter Wilson Kipketer med for Parkinson Forening, men inden han selv løb, stod han klar med startpistolen og affyrrede startskuddet for de mange deltagende hold.

De københavnske firmaer har taget DHL stafetten til sig, og har været med til at udvikle arrangementet til en firmaudflugt, hvor der på en og samme tid fokuseres på løb og sundhed, samt hygge og socialsamvær med kollegaerne. Et arrangement mange ved første øjekast vil kalde "Roskilde for løbere". Og rundt om i teltbyen var der som altid stemning og glæde, og forventningens nervøsiteten for at skulle stå distancen på 5 km var tydelig at fornemme såvel blandt de erfarne løbere som de mindre erfarne, der ikke havde været i løbeskoene siden sidste års stafet.

På gensyn i 2012
Sparta og DHL siger tak for i år og på gensyn til DHL Stafetten 2012, som afvikles i Fælledparken i uge 35 (ret til ændringer forbeholdes).

Tilmeldingen til DHL Stafetten 2012 åbnes den 1. april.

Publiceret af Sparta 3. september 2011


 

 

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15157:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk