Mere end 100.000 løbere gennemførte DHL Stafetten 2011 i København

Anette Lund Madsens billede

Fredag d. 2. september lød årets sidste startskud for verdens største stafetløb, DHL Stafetten 2011 i Fælledparken, som blev afviklet fra den 29. august til 2. september. Tæt på 26.000 hold med fem løbere var tilmeldt stafetten, og af disse gennemførte lidt over 20.000 hold distancen på 5 x 5 km, og dette til trods for, at vejret ikke viste sig fra sin bedste side, specielt til de første to stafetaftner.

Igen i år blev stafetten en forrygende succes med stort set udsolgt på løbets første fire dage, og en fremgang i deltagerantallet på små 1.000 hold. I år var der DJ-musik hele to steder ude på ruten, hvilket der var stor ros for fra løbets deltagere. Hurtigste hold blev Kaiser Sport i tiden 1.19.26.

Overborgmester Frank Jensen, kultur- og fritidsborgmester Pia Allerslev, børne- og ungdomsborgmester Anne Vang og DHL´s administrende direktør Claus Lassen var alle tilstede som starttaler til dette års DHL Stafet i Fælledparken, og deltog også selv i stafetten på hold for hhv. Københavns Kommune og DHL. Tirsdag løb den tidl. verdensrekordholder på 800 meter Wilson Kipketer med for Parkinson Forening, men inden han selv løb, stod han klar med startpistolen og affyrrede startskuddet for de mange deltagende hold.

De københavnske firmaer har taget DHL stafetten til sig, og har været med til at udvikle arrangementet til en firmaudflugt, hvor der på en og samme tid fokuseres på løb og sundhed, samt hygge og socialsamvær med kollegaerne. Et arrangement mange ved første øjekast vil kalde "Roskilde for løbere". Og rundt om i teltbyen var der som altid stemning og glæde, og forventningens nervøsiteten for at skulle stå distancen på 5 km var tydelig at fornemme såvel blandt de erfarne løbere som de mindre erfarne, der ikke havde været i løbeskoene siden sidste års stafet.

På gensyn i 2012
Sparta og DHL siger tak for i år og på gensyn til DHL Stafetten 2012, som afvikles i Fælledparken i uge 35 (ret til ændringer forbeholdes).

Tilmeldingen til DHL Stafetten 2012 åbnes den 1. april.

Publiceret af Sparta 3. september 2011


 

 

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Lars Skjoldbys billede
  Velkommen til min blog: Løb med Lars. Her vil jeg fra tid til anden dele ud af mine løbeoplevelser, inspirere dig med tips til hvordan jeg forbedre mit løb, overvejelser i forbindelse med træning og...
 • Peter Bertrams billede
  På denne blog vil jeg give en status en gang om måneden ca. om min vej mod det endelige mål. At være i stand til at løbe et bjergmarathon (Kaisermarathon) til efteråret 2013. Hvor er jeg henne i min...
 • Torben Allan Mikkelsens billede
  Jeg er idémand og stifter af RigtigeMændErBusinessMænd / RMRBM, som du kan finde på Facebook. Vi er Danmarks måske mindste og måske sjoveste løbeklub. Se mere her og på FB. Rigtige Business Mænd er...
 • priyankas billede
  jeg vil her på bloggen skrive om mine oplevelser med løb. Jeg startede mandag den 4-10-2010 med min første træningsdag, jeg løber efter iforms program.
 • Niclas Pedersens billede
  Emnet for min blog er, hvordan motion har været med til at ændre mit liv, efter at jeg i mange år led af kraftig overvægt. Men langsomt fik jeg vendt hele min livsstil på hovedet.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14335:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk