Medbring gamle løbesko til Powerade Expo´en

Anette Lund Madsens billede

 Powerade er Københavns nye store halvmaraton og i forbindelse med løbet afholdes i dagene op til løbet en stor Expo i Sparta Hallen. Her kan du afhente dit startnummer, og der er mange sportsfirmaer repræsenteret med alt godt til løberfolket. Firmaet Marathon Sport er også repræsenteret.  De har de sidste par måneder indsamlet brugte løbesko til fordel for unge asylansøgere i Røde Kors, og nåede du ikke at komme ind og få afleveret dine brugte løbesko i deres forretninger, kan du tage dem med og aflevere dem i deres stand på Expo´en.

Man kan tilmelde sig Powerade København Halvmaraton online hos www.sparta.dk frem til fredag den 19. august. Herefter er det muligt at tilmelde sig på løbets Halvmaraton Expo, der afvikles i Sparta Hallen i dagene op til løbet. Expo´en er åben fredag den 19. august (kl. 12.00-20.00) og lørdag den 20. august (kl. 10.00-20.00).

Læs mere om projekt indsamling af løbesko her: www.motionslob.dk/blog/3917/indsamling-af-l%C3%B8besko

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Tinas billede
  Her på bloggen vil jeg skrive om oplevelser med familien og om den ny fundne sport
 • Fremads billede
  Jeg kæmper hver dag for at få en sundere hverdag med motion og god og nærende kost. På bloggen vil jeg skrive om mine kostvaner, sportslige aktiviteter og mine erfaringer med diverse sportstøj og...
 • Løbemusens billede
  Følg mig på: www.lobemusen.wordpress.com
 • Kaj Thomsens billede
  Stort arrangement i Agger, i Nationalpark Thy, 19- 21 august 2011. Foruden tre løb er der havkajaksejlads, kajaksurfing, mountainbike, vindsurf, svømning optimistjolle, beachvolley Se www.aggerathlon...
 • Annette Fredskov Jensens billede
  Her kan du følge mit projekt. Jeg vil løbe et marathon om dagen i et år, start den 15. juli 2012. På min hjemmeside www.annettefredskov.dk kan du dagligt læse, hvordan det går.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14386:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

HAJ Marathon

Bliv medlem af løberne.dk