Masser af FERIE SOMMER-CANNONBALL-MARATONS igen i Greve.

Anette Lund Madsens billede

Skinnermaraton byder i juli og august måned på en serie dejlige cannonball maratons og halvmaratons samt kvartmarathons langs stranden på stierne i Greve og Hundige. Start fra Hundige Havn alle dage kl. 06.00, så du og familien stadig har hele dagen til rådighed efter løbet. Fuldstændig flad rute i smukt strandlandskab. Ny speciallavet unik medalje til alle maratonløbere. Og selvfølgelig får hvert løb et unikt navn. Brug løbene til afslappet træning eller vedligeholdelse af din form. Pris kun kr. 75 alt inklusive.
Datoerne er som følger:

Lørdag 16. juli 2011

Søndag 17. juli 2011

Lørdag 23. juli 2011

Søndag 24. jui 2011

Søndag 31. jui 2011

Lørdag 6. august 2011

Lørdag 13. august 2011

Skinnermarathon har i modsæting til traditionelle marathons ikke noget fast hjemsted og kan såles arrangere marathons over hele Danmark under navnet "Skinnermarathon" som det genkendelige. Udover nævnte datoer vil der muligvis komme et par stykker mere bl.a. på en ny spændende lokation i Danmarks smukkeste landskab og med den smukkeste udsigt på hele ruten.

Følg med på hjemmesiden her...


 

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Maibritt Skovgaard Rodam Sørenens billede
  Bloggen giver et indblik i de forskellige løb jeg deltager i, billeder fra træningsture og meget andet. Næste mål er 100 km til april. Alt besøg er værdsat:)
 • Schaarups billede
  Bloggen skal være min ventil, hvor jeg kan få luftet alle de mærkelige tanker og planer der opstår når jeg engang begynder at løbe rigtigt igen .... :_)
 • Tåsinge Løbets billede
  Så er der åbent for tilmelding til løbet den 20. marts 2016 !! Kig ind på hjemmeside og tilmeldingsside og få informationer - det er en god start på sæsonen!
 • Elisabeths billede
  En blog om hvordan det går med min træning til efterårets 1/2-maraton.
 • Jakob Lind Tolborgs billede
  Nuværende mission: Motivere idrætsforeninger til bedre brug af sociale medier (2016-). Tidligere mission: Motivere løbere ved brug af sociale medier (2008-2015)

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14417:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Vista Jaybird

HAJ Marathon

Bliv medlem af løberne.dk