Marathon søndag Europa

Anette Lund Madsens billede

Søndag den 25/4 burde omdøbes til ”Marathon søndag Europa”. Der løbes kendte, internationale storbymarathons i Hamborg, London, Bonn, Madrid, Krakow og Antwerpen.

Danskernes internationale favorit, Hamburg Marathon er et af danskernes farvoritmarathons, og mere end tusinde danskere deltager. I alt stiller 20.000 løbere til start i den nordtyske by, og de løber på en flot og hurtig rute, der er berømt for den fantastiske tilskueropbakning.

London marathon er Rolls-Roycen indenfor marathon løb, og interessen for løbet er enorm - man tilmelder sig år i forvejen for at få adgang til løbet.
Den danske marathonlegende Henrik Jørgensen satte verdenseliten på plads i 1988 og snuppede sejren i tiden 2 timer 10 minutter og 20 sekunder. Tre år tidligere havde han sat dansk rekord ved samme løb i tiden 2 timer 9 minutter og 43 sekunder.

Bonn Marathon
I år kan Bonn marathon fejre 10 års jubilæum. Ca. 10.000 deltagere i den tidligere tyske hovedstad. Ruten er hurtig og løbet godt organiseret, det er absolut et besøg værd. Der er også halvmaraton indlagt.

Danmark holder sig heller ikke tilbage. Lørdag er der Copenhagen Ultra Marathon med maraton, 60 og 100 km. Der løbes Skjern Å Running Challenge, og på Bornholm er der The Hammer Trail, hvor man kan vælge mellem halv og hel maraton eller 50 miles.
Søndag afvikles DM-halvmarathon i Nærum i forbindelse med BT-Halvmarathon. Her samles hele eliten, blandt andet med Jesper Faurschou, der er forsvarende dansk mester.

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14870:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina