Marathon søndag Europa

Anette Lund Madsens billede

Søndag den 25/4 burde omdøbes til ”Marathon søndag Europa”. Der løbes kendte, internationale storbymarathons i Hamborg, London, Bonn, Madrid, Krakow og Antwerpen.

Danskernes internationale favorit, Hamburg Marathon er et af danskernes farvoritmarathons, og mere end tusinde danskere deltager. I alt stiller 20.000 løbere til start i den nordtyske by, og de løber på en flot og hurtig rute, der er berømt for den fantastiske tilskueropbakning.

London marathon er Rolls-Roycen indenfor marathon løb, og interessen for løbet er enorm - man tilmelder sig år i forvejen for at få adgang til løbet.
Den danske marathonlegende Henrik Jørgensen satte verdenseliten på plads i 1988 og snuppede sejren i tiden 2 timer 10 minutter og 20 sekunder. Tre år tidligere havde han sat dansk rekord ved samme løb i tiden 2 timer 9 minutter og 43 sekunder.

Bonn Marathon
I år kan Bonn marathon fejre 10 års jubilæum. Ca. 10.000 deltagere i den tidligere tyske hovedstad. Ruten er hurtig og løbet godt organiseret, det er absolut et besøg værd. Der er også halvmaraton indlagt.

Danmark holder sig heller ikke tilbage. Lørdag er der Copenhagen Ultra Marathon med maraton, 60 og 100 km. Der løbes Skjern Å Running Challenge, og på Bornholm er der The Hammer Trail, hvor man kan vælge mellem halv og hel maraton eller 50 miles.
Søndag afvikles DM-halvmarathon i Nærum i forbindelse med BT-Halvmarathon. Her samles hele eliten, blandt andet med Jesper Faurschou, der er forsvarende dansk mester.

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Claus Rasmussens billede

  I november 2011 startede et hold på 15 blandede talenter deres rejse mod CPH Marathon 2012 i god stil og flade sko.

  Og vi har det hele: En jernmand in spe, en duathlet med...

 • Mullen1s billede
  undskyldningerne er mange :-(
 • Stine Lykke Olsens billede
  Her vil jeg skrive løst og fast om min løbetræning, der dels foregår i Århus 1900, dels med cross-løb i skovene omkring Århus. Giv gerne feedback og er der andre cross-fans må I gerne kigge forbi!
 • brian dollerups billede
  træning fra menisk-skade til marathon 18 sep 2011 viborg citymarathon...pride is forever
 • Torben Jensens billede
  Jeg skal i gang med at træne til DHL Stafetten i Århus d. 17 August. Jeg er kommet til at melde mig til sammen med nogen kollegaer, så der er ingen vej uden om denne gang. Jeg er sikker på det også...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14340:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk