Mandlige forsøgspersoner søges

Anette Lund Madsens billede

Center for Sund Aldring søger raske, fysisk aktive mænd i aldersgrupperne 20-30 samt 60-70 år, til et forsøg omhandlende den biologiske aldringsproces. I dette forsøg vil man undersøge en næsten 40 år gammel teori, der foreslår at en øget produktion af frie iltradikaler (et biprodukt af stofskiftet), kan være årsagen til at vi ældes.

Der søges forsøgspersoner som opfylder følgende kriterier:

- Du skal være mand

- Du skal være mellem 20-30 eller 60-70 år gammel

- Du skal have en BMI (vægt/højde2) mellem:

        For 20-30 årige: 20-25

        For 60-70 årige: 20-28

- Du skal være trænet, dvs.: udføre eller deltage i regelmæssig moderat til hård fysisk træning minimum 3 gange om ugen. Din træning skal primært være konditionstræning (ikke styrketræning).

- Du har været vægtstabil (±2 kg) de sidste 6 måneder

- Du tager ingen former for receptpligtig medicin

Ved deltagelse, skal du møde på afdelingen to gange af 2-5 timers varighed. Ved første fremmøde laves der et udførligt helbredstjek, hvor man måler din fedtprocent, blodtryk og kondital. Ved andet fremmøde udtages en vævsprøve fra lårmusklen under lokal bedøvelse (muskelbiopsi), samt en måling af din sukkertollerance. Derudover vil du blive bedt om at lave en 3-dags kostregistrering.

Deltagelse honoreres med kr. 2500, -

Beløbet er skattepligtigt.

For yderligere information kan du kontakte:

Martin Hey-Mogensen,

Tlf: 40 89 18 07

E-mail: mmogensen@sund.ku.dk

Adresse:

Martin Hey-Mogensen lok. 12.4.46.

Center for Sund Aldring - Biomedicinsk Institut

Københavns Universitet

 

#1

elektroniczny obieg dokumentóws billede
Hi, i believe that i noticed you visited my blog thus i came to return the choose?.I'm trying to find things to enhance my website!I suppose its good enough to make use of a few of your ideas!!

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Peter Østergaards billede
  Tja, man kan vel kalde mig den løbende svømmer, eller den svømmende løber. Jeg kører et forsøg med mig selv, det omhandler de +/- Jeg oplever ved og svømme ved siden af min løbetræning, Målet er...
 • Maibritt Skovgaard Rodam Sørenens billede
  Bloggen giver et indblik i de forskellige løb jeg deltager i, billeder fra træningsture og meget andet. Næste mål er 100 km til april. Alt besøg er værdsat:)
 • Mads Merrilds billede
  Så er der kommet gang i benene igen og det går for fuld damp, jeg regner med at skulle løbe Korup ½ marathon d1/4 2012 og måske Vejle Ådal igen i år
 • LiseSs billede
  Jeg vil skrive om min udvikling som løber, og tage jer med på min rejse mod en sund krop. Jeg er hverken en fanatisk eller fantastisk løber, men jeg er opsat på at gøre det her fuldt ud! Velkommen...
 • PS
  PSs billede
  Jeg har brugt alt for meget tid de sidste uger på at læse andres løbeblogs… Og nu er det så pay back time! Læs ... eller lad være :).

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15138:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk