M-løbet – for den moderne mand med den indre drengerøv i behold!

Anette Lund Madsens billede

Så er det tid til at finde din indre drengerøv frem og komme ud at konkurrere med alle de andre mænd! Der er dømt mandeløb, kræs for mændene og opvartning af kvinderne på torsdag den 6. maj kl. 18.30. Vi garanterer sved på panden og god opbakning fra de mange kvindelige officials og så selvfølgelig muligheden for at hygge med øl og pølser i målområdet.

Det er nu 4. gange Århus 1900 arrangerer løbet og for hvert år har løbet støt vokset sig større. Man kan stadig tilmelde sig på hjemmesiden http://www.aarhus1900.dk/M-lobet/ Eftertilmelding er også mulig på dagen. Der er præmier til de 3 hurtigste på 5 og 10 km samt en god bunke lækre lodtrækningspræmier.

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • pixis billede
  Hvad laver en motionsløber når hun IKKE lige løber ??? det og meget andet vil du kunne læse om her på bloggen, som først og fremmest bliver min personlige træningsdagbog. Jeg skal efter længere tids...
 • Vanposts billede
  Det handler, sjovt nok, om løb, liv og "legetøj".
 • Lars Skjoldbys billede
  Velkommen til min blog: Løb med Lars. Her vil jeg fra tid til anden dele ud af mine løbeoplevelser, inspirere dig med tips til hvordan jeg forbedre mit løb, overvejelser i forbindelse med træning og...
 • Lars Kudsks billede
  LØB, LØB OG ATTER LØB - HER ER MINE ERFARINGER, GLÆDER OG KAMPE MED AT LØBE ... MIT NÆSTE STORE MÅL ER AT BLIVE MIN SKADE KVIT OG KUNNE LØBE 5 KM UDEN SMERTER. JEG ER VED AT SKIFTE FRA AT VÆRE...
 • priyankas billede
  jeg vil her på bloggen skrive om mine oplevelser med løb. Jeg startede mandag den 4-10-2010 med min første træningsdag, jeg løber efter iforms program.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14332:

Niels Ginges billede
Jeg er årgang 1968, og har løbet siden sommeren 2016. Jeg har (oktober 2019) løbet en del småløb og...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk