Lillebælt Halvmarathon slår europæiske storbymarathons.

Anette Lund Madsens billede

Først kom London Marathon, så Amsterdam Marathon og lige efter kom Lillebælt Halvmarathon, foran giganter som Berlin -, Paris - og Hamborg Marathon. Lillebælt Halvmarathon var det tredjehurtigste løb i Europa, til at indføre live web-streaming, hvor tilskuerne kan følge løbets udvikling over internettet. Det var i 2008, I år er opsætningen vokset til 16 kameraer der sender hele løbet live.

På den måde kan man følge kollegaen ude på ruten og se, når der bliver rykket i elitefeltet. Hele løbet bliver kommenteret af Torben Johnsen der får hjælp af løbelegenden Gitte Karlshøj sammen med David Møller, der er ekspertkommentator, og det kan ses på www.midspar.dk.

Videodiplom og nyt, hemmeligt koncept
”Vi vil være det løb, der sætter standarden for alle andre motionsløb. Derfor har vi arbejdet meget med nye tiltag til Lillebælt Halvmarathon, og vi kan i år præsentere flere nye tiltag, der aldrig er set før til noget løb i verden” fortæller Jan Bilgrav, formand for løbeklubben Lillebælt i Løb, der arrangerer Lillebælt Halvmarathon..
Igen I år får løberne et videodiplom, hvor de ved at søge på deres startnummer får en videosekvens, i øjeblikket hvor de krydser mållinjen sammen med deres tid. Videodiplomet kan ses i forbindelse med resultatlisten.

”Vi præsenterer også et andet helt nyt koncept i år – ’total løb’. Musik, dans, kunst og sceneshow smelter sammen i en event, der skal give løbere og tilskuere en oplevelse, de aldrig har fået før til et løb,” siger Jan Bilgrav, der ikke vil løfte sløret yderligere for, hvad det nye koncept går ud på. ”Den overraskelse skal løberne have, når de er ude på ruten,” siger han.

Forberedelserne til Lillebælt Halvmarathon er nu gået ind i den helt afgørende fase. Ikke mindre end 64 vognlæs med grej vil i løbet af de næste 24 timer blive stillet op i start og målområdet samt ude på ruten.

Fredericia Idrætscenter hal 5 og 6 er omdannet til nummerudlevering og sportsmesse. Her er alt klar til at åbne fredag den 7. maj. kl. 10.00 - 20.00.I forbindelse med nummerudlevering er der Junior race for alle børn op til 14 år. Der løbes 3 km på stisystemet rundt om hallen. Efteranmeldelse til børneløbet er muligt indtil en halv time før starten kl. 18.00.

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14606:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om HOVR Machina

Bliv medlem af løberne.dk