L-dag: Lillebælt Halvmarathon åbner for tilmeldingen på fredag

Anette Lund Madsens billede

På fredag er det L-dag, Her åbner tilmeldingen til Danmarks største og mest succesfulde halvmaraton, Lillebælt Halvmarathon, nemlig klokken 12.00.

Dagen er blevet døbt L-dag, på grund af den overvældende interesse, der de sidste år har været for at sikre sig et startnummer til denne ny-klassiker. Faktisk var interessen så stor, at de 10.000 startnumre sidste år blev udsolgt på 11 timer. Det var ny verdensrekord. Intet motionsløb har nogensinde solgt sine startnumre så hurtigt og kunnet melde udsolgt.

Selv om der ikke er noget, der tyder på, at interessen for Lillebælt Halvmarathon er blevet mindre siden sidste år, tør løbsleder Mads Stryhn ikke forvente, at verdensrekorden bliver overgået på fredag.

Løbsleder: Jeg er spændt

”Sidste år kom bag på alle. Jeg troede simpelthen ikke det var muligt at melde udsolgt på så få timer. Selv om jeg ser spændt frem til tilmeldingen på fredag, så har jeg ingen forventninger til at sidste års rekordtilmelding bliver overgået – Men det kunne da være sjovt.” fortæller Mads Stryhn.

Men alligevel sidder han klar foran computeren, for at følge med, når klokken slår 12.00 på fredag.

Og det kan godt svare sig at være hurtig ved tasterne, når tilmeldingen åbner.

Gratis løbesæt, hvis du er hurtig.

Udover man sikrer sig et af de eftertragtede startnumre, får de første 3.000 tilmeldte løbere et komplet løbesæt bestående af et par korte tights, der matcher Lillebælt Halvmarathons specialdesignede t-shirt. Som noget helt nyt kan kvinderne blandt de 3.000 første tilmeldte i år vælge mellem traditionelle tights eller de lige nu meget moderne tights med skirt.

Løberne, der tilmelder sig efter de første 3.000, får også Lillebælt Halvmarathons specialdesignede t-shirt. Hvis de vil have det komplette løbesæt, kan de medkøbe tightsne. Prisen for et startnummer er 380 kr. Tilmeldingen foregår på www.sportstiming.dk.

For mere information se Lillebælt Halvmarathons hjemmeside: www.lillebaelthalvmarathon.dk.

 Lillebælt Halvmarahton bliver arrangeret af løbeklubben Lillebælt I Løb i samarbejder med Fredericia og Middelfart Kommuner.

Mange sportslige hilsner,

Lillebælt Halvmarathon og Lillebælt i Løb

 

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Nadjas billede
  Min blog er en blog, som vil handle om mine egne løbe erfaringer, hvor man vil kunne høre alt om mine mål og vejen dertil. Derudover vil der komme nogen indlæg om sund kost og vejen til en sund...
 • Schaarups billede
  Bloggen skal være min ventil, hvor jeg kan få luftet alle de mærkelige tanker og planer der opstår når jeg engang begynder at løbe rigtigt igen .... :_)
 • PS
  PSs billede
  Jeg har brugt alt for meget tid de sidste uger på at læse andres løbeblogs… Og nu er det så pay back time! Læs ... eller lad være :).
 • Mytans billede
  Efter min ringe overbevisning er 5 km distancen en lidt overset distance. De 5 km. opfattes tit som en distance for begyndere, børn eller som et springbræt/træning til længere distancer. På diverse...
 • Alex Hansens billede
  Her på min blog vil jeg dele mine oplevelser og forhåbentlig møde en masse dejlige menesker der kan gi et skulderklap eller et spark eller måske bare et godt råd.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14261:

Peter Øs billede
Startede med at løbe i 2018 efter ca. 20 år uden løb, forsøger at flette det ind i mellem mine ture...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Guldbæk løbet

Bliv medlem af løberne.dk