L-dag: Lillebælt Halvmarathon åbner for tilmeldingen på fredag

Anette Lund Madsens billede

På fredag er det L-dag, Her åbner tilmeldingen til Danmarks største og mest succesfulde halvmaraton, Lillebælt Halvmarathon, nemlig klokken 12.00.

Dagen er blevet døbt L-dag, på grund af den overvældende interesse, der de sidste år har været for at sikre sig et startnummer til denne ny-klassiker. Faktisk var interessen så stor, at de 10.000 startnumre sidste år blev udsolgt på 11 timer. Det var ny verdensrekord. Intet motionsløb har nogensinde solgt sine startnumre så hurtigt og kunnet melde udsolgt.

Selv om der ikke er noget, der tyder på, at interessen for Lillebælt Halvmarathon er blevet mindre siden sidste år, tør løbsleder Mads Stryhn ikke forvente, at verdensrekorden bliver overgået på fredag.

Løbsleder: Jeg er spændt

”Sidste år kom bag på alle. Jeg troede simpelthen ikke det var muligt at melde udsolgt på så få timer. Selv om jeg ser spændt frem til tilmeldingen på fredag, så har jeg ingen forventninger til at sidste års rekordtilmelding bliver overgået – Men det kunne da være sjovt.” fortæller Mads Stryhn.

Men alligevel sidder han klar foran computeren, for at følge med, når klokken slår 12.00 på fredag.

Og det kan godt svare sig at være hurtig ved tasterne, når tilmeldingen åbner.

Gratis løbesæt, hvis du er hurtig.

Udover man sikrer sig et af de eftertragtede startnumre, får de første 3.000 tilmeldte løbere et komplet løbesæt bestående af et par korte tights, der matcher Lillebælt Halvmarathons specialdesignede t-shirt. Som noget helt nyt kan kvinderne blandt de 3.000 første tilmeldte i år vælge mellem traditionelle tights eller de lige nu meget moderne tights med skirt.

Løberne, der tilmelder sig efter de første 3.000, får også Lillebælt Halvmarathons specialdesignede t-shirt. Hvis de vil have det komplette løbesæt, kan de medkøbe tightsne. Prisen for et startnummer er 380 kr. Tilmeldingen foregår på www.sportstiming.dk.

For mere information se Lillebælt Halvmarathons hjemmeside: www.lillebaelthalvmarathon.dk.

 Lillebælt Halvmarahton bliver arrangeret af løbeklubben Lillebælt I Løb i samarbejder med Fredericia og Middelfart Kommuner.

Mange sportslige hilsner,

Lillebælt Halvmarathon og Lillebælt i Løb

 

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Peter Nielsens billede
  Jeg vil prøve om jeg kan skrive lidt om mine løb, og trænings pas her på siden, måske lidt om hvorda jeg har haft det under løbeturen - godt eller skidt. ;)
 • Tim Hansens billede
  Min blog vil handle om de ting som sker omkring mig og i mit hoved. Både når jeg løber motionsløb men også når jeg træner runde om i Furesø Kommune.
 • Torben Allan Mikkelsens billede
  Jeg er idémand og stifter af RigtigeMændErBusinessMænd / RMRBM, som du kan finde på Facebook. Vi er Danmarks måske mindste og måske sjoveste løbeklub. Se mere her og på FB. Rigtige Business Mænd er...
 • ann levisens billede
  Jeg vil skrive om det at løbe med hoftedysplasi i begge hofter.
 • Tåsinge Løbets billede
  Så er der åbent for tilmelding til løbet den 20. marts 2016 !! Kig ind på hjemmeside og tilmeldingsside og få informationer - det er en god start på sæsonen!

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14598:

Ivar Laursens billede
Motionsløber,løbetræner i Ballerup atletik klub,har løbet fra 5km til halvmaraton

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om HOVR Machina

Bliv medlem af løberne.dk