Løbemesse i KB Hallen

Anette Lund Madsens billede

Der vil være masser af aktivitet i dagene 2. til 4. september  i København, når der afholdes stor løbemesse i KB Hallen, hvor der er uddeling af startpakker til Nykredit Invest Friløbet den 25. september og Eremitageløbet den 9. oktober.

I Speakers Corner i dansk idræts gamle, traditionsrige hal på Peter Bangs Vej 147 på Frederiksberg kan man høre interviews og foredrag af flere eksperter inden for løb, triathlon, træning, skader, motivation m.m.

Programmet ser sådan ud:

Lørdag 3. september:

Kl. 12.00: Eve Bengta Lorenzen, Mindfulness.
Kl. 13.00: Ulrik Lynge, motivationscoach.
Kl. 14.00: Brian Dåsbjerg, træning og skader.

Søndag 4. september:
Kl. 11.00: Henrik Andersen, løbecoach.
Kl. 12.30: Morten Fenger, tidligere europamester i triathlon.
Kl. 14.00: Kim Greisen, 20-dobbelt Ironman.

Messen er åben fredag kl. 16-19, lørdag kl. 10-19 og søndag kl. 10-18. Der er gratis adgang for alle. Gode parkeringsmuligheder ved K.B. Hallen og S-tog til Lindevang Station lige i nærheden.

Blandt de mange udstillere er Marathon Sport/NIKE, New Balance, Garmin, Asics, Saucony, Brooks, Ronhill, Five Fingers, Salomon, Kari Traa, Newton, At Work og Sports Support.

Messen afholdes i samarbejde med Marathon Sport, og der vil være rig mulighed for at finde gode tilbud på de forskellige stande, deltage i konkurrencer og blive opdateret på de nyeste tiltag og trends indenfor løb. Hos Marathon Sport kan du stadig aflevere dine gamle, udtjente løbesko, så unge asylansøgere på Røde Kors´ asylcentre kan få glæde af dem. Læs mere her: http://www.motionslob.dk/blog/3917/indsamling-af-l%C3%B8besko

 

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Lars Skjoldbys billede
  Velkommen til min blog: Løb med Lars. Her vil jeg fra tid til anden dele ud af mine løbeoplevelser, inspirere dig med tips til hvordan jeg forbedre mit løb, overvejelser i forbindelse med træning og...
 • Karin Møllers billede
  Bloggen handler om at elske at løbe,langvarige skader,nedture over ikke at kunne løbe, kampen for at kunne løbe igen.
 • Tåsinge Løbets billede
  Så er der åbent for tilmelding til løbet den 20. marts 2016 !! Kig ind på hjemmeside og tilmeldingsside og få informationer - det er en god start på sæsonen!
 • Alexanders billede
  Min blog handler om løb og rejser
 • Niels Danielsens billede
  Nu nærmere tiden sig, til det flotte løb i Broager. Vi har samlet knap 40 løbere fra Snejbjerg Motion, og vi får en fantastisk dag, med løb, og efterfølgende middag på Gråsten Slotskro.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15157:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk