Løbemesse i KB Hallen

Anette Lund Madsens billede

Der vil være masser af aktivitet i dagene 2. til 4. september  i København, når der afholdes stor løbemesse i KB Hallen, hvor der er uddeling af startpakker til Nykredit Invest Friløbet den 25. september og Eremitageløbet den 9. oktober.

I Speakers Corner i dansk idræts gamle, traditionsrige hal på Peter Bangs Vej 147 på Frederiksberg kan man høre interviews og foredrag af flere eksperter inden for løb, triathlon, træning, skader, motivation m.m.

Programmet ser sådan ud:

Lørdag 3. september:

Kl. 12.00: Eve Bengta Lorenzen, Mindfulness.
Kl. 13.00: Ulrik Lynge, motivationscoach.
Kl. 14.00: Brian Dåsbjerg, træning og skader.

Søndag 4. september:
Kl. 11.00: Henrik Andersen, løbecoach.
Kl. 12.30: Morten Fenger, tidligere europamester i triathlon.
Kl. 14.00: Kim Greisen, 20-dobbelt Ironman.

Messen er åben fredag kl. 16-19, lørdag kl. 10-19 og søndag kl. 10-18. Der er gratis adgang for alle. Gode parkeringsmuligheder ved K.B. Hallen og S-tog til Lindevang Station lige i nærheden.

Blandt de mange udstillere er Marathon Sport/NIKE, New Balance, Garmin, Asics, Saucony, Brooks, Ronhill, Five Fingers, Salomon, Kari Traa, Newton, At Work og Sports Support.

Messen afholdes i samarbejde med Marathon Sport, og der vil være rig mulighed for at finde gode tilbud på de forskellige stande, deltage i konkurrencer og blive opdateret på de nyeste tiltag og trends indenfor løb. Hos Marathon Sport kan du stadig aflevere dine gamle, udtjente løbesko, så unge asylansøgere på Røde Kors´ asylcentre kan få glæde af dem. Læs mere her: http://www.motionslob.dk/blog/3917/indsamling-af-l%C3%B8besko

 

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14605:

Asger Laursens billede
Medarrangør af LØB FOR EN HJERTESAG

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om HOVR Machina

Bliv medlem af løberne.dk