Løb, smag, tag en bid af det hele og knæk kræsenheden

Anette Lund Madsens billede

Tag junior med til Danmarks sjoveste madløb,lørdag 8. oktober på Amager og søndag 9. oktober i Århus, hvor børnene udfordrer sig selv, hinanden - og giver kræsenheden baghjul.

 

Undervejs på ruten spiser børnene sig igennem seks poster, der udfordrer smagsløgene og stimulerer deres nysgerrighed overfor mad de ikke kender. For det smager jo faktisk lækkert, når man lige kommer over den indledende skræk for muslinger, kåljuice og tang. For hver post børnene smager på, får de et stempel på løbenummeret. Jo flere stempler – jo større mod.

Der er medaljer til alle og i målområdet er der masser af sjove aktiviteter og mulighed for at hygge sig med værterne og figurerne fra DR Ramasjang. Imens kan forældrene nyde lidt mad eller en forfriskning.

 

Dato, sted og tilmelding

København: 8. oktober 2011 (Ti-øren, Amager Strandpark).

Aarhus: 9. oktober 2011 (Mindeparken).

Det koster 100,- plus gebyr at deltage. Alle børn født 1999-2007 kan deltage. Overskuddet fra Madmodsløbet går ubeskåret til Claus Meyers fond, Melting Pot. Ved at deltage i løbet, er du med til at samle ind til fonden, der arbejder for at forbedre udsatte menneskers fremtidsmuligheder gennem aktiviteter, der har madhåndværk og entreprenørskab som bærende elementer.

 

Tilmelding: www.sportstiming.dk

Læs mere på: www.clausmeyer.dk

 

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Saras billede
  Pis, Pis og dobbelt Pis, jeg har raget mig en ordentlig sygdom til :( så jeg blev lige skubbet tilbage til 0 med hensyn til mit løbetid men, så er det godt at jeg kan starte igen så snart jeg kommer...
 • A. Uldals billede
  Træning mod det første ultraløb
 • Frederikkes billede
  Total nybegynder. Efter mange halvhjertet forsøg, håber jeg at dette forsøg virkelig kan få mig i gang og ind i en rutine. Vil starte ud med Begynderprogrammet.
 • Lars Fabriciuss billede
  Jeg har været igennem et vægttab på 40 kg på blot 10 måneder, jeg har brugt løb rigtig meget, og her er Silkeborg den bedste by at løbe rundt i :) Men nu er jeg ved at træne op til marathon til maj,...
 • Nadjas billede
  Min blog er en blog, som vil handle om mine egne løbe erfaringer, hvor man vil kunne høre alt om mine mål og vejen dertil. Derudover vil der komme nogen indlæg om sund kost og vejen til en sund...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14246:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Guldbæk løbet

Bliv medlem af løberne.dk