Løb 5 eller 10 km før påskefrokosten

Anette Lund Madsens billede

For tredje år i træk inviterer Aarhus Fremad Atletik til motionsløbet Egå Engsø Rundt. Løbet holdes 2. påskedag, og der lokkes med blandt andet smuk natur, gode løberuter og flotte sponsorpræmier

Hvis man trænger til lidt motion mellem, før eller efter påskefrokosterne, står Aarhus Fremad Atletik klar med et godt tilbud 2. påskedag, mandag 5. april 2010.

Her afvikles Egå Engsø Rundt – et motionsløb med både 5 og 10 kilometer rute i det smukke område omkring Egå Engsø nær Lystrup.

- Søen blev anlagt for et par år siden, og rundt om den løber en virkelig dejlig og meget brugt løbesti på godt fem kilometer. Underlaget er fladt og meget løbevenligt, og vi har haft en godkendt opmåler fra Dansk Atletik Forbund ude og måle op, så ruterne er præcist så lange som angivet. Og med elektronisk tidtagning bliver tiderne jo også præcise, fortæller Martin Rask Pedersen, formand for Aarhus Fremad Atletik.

Det er tredje år i træk, klubben arrangerer motionsløbet rundt om Egå Engsø. Sidste år var der 389 deltagere, og Aarhus Fremad Atletik håber, at det antal kan overgås i år.

- Det kunne jo være sjovt at komme op over de 400 løbere. Vi arbejder hele tiden på at forbedre løbet, og vi lærer fra år til år, så jeg tør godt love, at løbet bliver stadigt bedre. I år har vi blandt andet haft fokus på skiltning omkring parkering og vand på 10 kilometer-ruten, siger Martin Rask Pedersen.

Han bemærker, at det også er lykkedes at få Løberen og Newline til at sponsere flotte præmier:

- Vi har fået en virkelig god opbakning fra vores sponsorer, så derfor er der igen i år gode præmier til de tre hurtigste damer og herrer på begge ruter. Der er altså noget at løbe efter for både de, der vil løbe hurtigt, og de, der gerne vil nyde naturen og fuglelivet. Til gengæld er der ikke længere mulighed for at skyde genvej over isen som for et par uger siden, lyder det med et smil.

Forhåndstilmelding er en god idé

Starten på løbet er i området omkring DCH’s klubhus, der ligger ved bredden på Århus-siden af Egå Engsø. Og det er også i klubhuset, tilmelding og udlevering af startnumre foregår.

- Men jeg vil gerne opfordre alle, der har lyst til at løbe, til at melde sig til på forhånd via vores hjemmeside. De foregående år har der været stort pres på med eftertilmeldinger, og selv om vi gør, alt hvad vi kan, så er det altså nemmere, når folk er meldt til forhånd eller alternativt kommer i god tid. Og så sparer man faktisk også lidt ved at melde sig til på forhånd, siger Martin Rask Pedersen.

Tilmelding og kan ske via Aarhus Fremad Atletiks hjemmeside, www.aarhusfremad.com, hvor man også kan finde mere information om løbet.

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • MM
  MMs billede
  Jeg er en pige på 17 år, der egentlig startede med at løbe tilbage i 2007/2008 efter jeg havde deltaget i DHL-stafetten i 2007... Dengang løb jeg 5KM på 37.42, og jeg var pinligt berørt (selvom jeg...
 • Saras billede
  Pis, Pis og dobbelt Pis, jeg har raget mig en ordentlig sygdom til :( så jeg blev lige skubbet tilbage til 0 med hensyn til mit løbetid men, så er det godt at jeg kan starte igen så snart jeg kommer...
 • Tasserjass billede
  I denne blog vil jeg give nogle små historier på hvordan det går med mine løbetur efter en slem slem basket skade og alt for mange nedture gennem årene. Derfor også prøve at beskrive hvor surt det...
 • Magnus123s billede
  I denne blog vil jeg bare gerne have nogle gode råd omkring løbetræning og hvordan jeg kan bibeholde motivationen!
 • Erics billede
  Det er min blog om mit forsøg på at træne mig op til at kunne løbe halvmaraton

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14741:

Jane Rasmussens billede
Er lige nystartet igen....

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk