Løb 5 eller 10 km før påskefrokosten

Anette Lund Madsens billede

For tredje år i træk inviterer Aarhus Fremad Atletik til motionsløbet Egå Engsø Rundt. Løbet holdes 2. påskedag, og der lokkes med blandt andet smuk natur, gode løberuter og flotte sponsorpræmier

Hvis man trænger til lidt motion mellem, før eller efter påskefrokosterne, står Aarhus Fremad Atletik klar med et godt tilbud 2. påskedag, mandag 5. april 2010.

Her afvikles Egå Engsø Rundt – et motionsløb med både 5 og 10 kilometer rute i det smukke område omkring Egå Engsø nær Lystrup.

- Søen blev anlagt for et par år siden, og rundt om den løber en virkelig dejlig og meget brugt løbesti på godt fem kilometer. Underlaget er fladt og meget løbevenligt, og vi har haft en godkendt opmåler fra Dansk Atletik Forbund ude og måle op, så ruterne er præcist så lange som angivet. Og med elektronisk tidtagning bliver tiderne jo også præcise, fortæller Martin Rask Pedersen, formand for Aarhus Fremad Atletik.

Det er tredje år i træk, klubben arrangerer motionsløbet rundt om Egå Engsø. Sidste år var der 389 deltagere, og Aarhus Fremad Atletik håber, at det antal kan overgås i år.

- Det kunne jo være sjovt at komme op over de 400 løbere. Vi arbejder hele tiden på at forbedre løbet, og vi lærer fra år til år, så jeg tør godt love, at løbet bliver stadigt bedre. I år har vi blandt andet haft fokus på skiltning omkring parkering og vand på 10 kilometer-ruten, siger Martin Rask Pedersen.

Han bemærker, at det også er lykkedes at få Løberen og Newline til at sponsere flotte præmier:

- Vi har fået en virkelig god opbakning fra vores sponsorer, så derfor er der igen i år gode præmier til de tre hurtigste damer og herrer på begge ruter. Der er altså noget at løbe efter for både de, der vil løbe hurtigt, og de, der gerne vil nyde naturen og fuglelivet. Til gengæld er der ikke længere mulighed for at skyde genvej over isen som for et par uger siden, lyder det med et smil.

Forhåndstilmelding er en god idé

Starten på løbet er i området omkring DCH’s klubhus, der ligger ved bredden på Århus-siden af Egå Engsø. Og det er også i klubhuset, tilmelding og udlevering af startnumre foregår.

- Men jeg vil gerne opfordre alle, der har lyst til at løbe, til at melde sig til på forhånd via vores hjemmeside. De foregående år har der været stort pres på med eftertilmeldinger, og selv om vi gør, alt hvad vi kan, så er det altså nemmere, når folk er meldt til forhånd eller alternativt kommer i god tid. Og så sparer man faktisk også lidt ved at melde sig til på forhånd, siger Martin Rask Pedersen.

Tilmelding og kan ske via Aarhus Fremad Atletiks hjemmeside, www.aarhusfremad.com, hvor man også kan finde mere information om løbet.

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Nadjas billede
  Min blog er en blog, som vil handle om mine egne løbe erfaringer, hvor man vil kunne høre alt om mine mål og vejen dertil. Derudover vil der komme nogen indlæg om sund kost og vejen til en sund...
 • Lars Friis Farsøes billede
  Kække beretninger fra en ung og relativ ny løber, der kæmper for formfremgang, nye personlige rekorder og et marathon på under 4 timer med et dårligt knæ og en forkærlighed for fest som de værste...
 • Martin Johansens billede
  Trænings dagbog, oprettet for at holde mig selv til løbeilden.
 • priyankas billede
  jeg vil her på bloggen skrive om mine oplevelser med løb. Jeg startede mandag den 4-10-2010 med min første træningsdag, jeg løber efter iforms program.
 • Saras billede
  Her på bloggen vil jeg skrive om mine 16 uger fra 0 til 10 km - jeg glæder mig til at komme i mål! :D

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14390:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

HAJ Marathon

Bliv medlem af løberne.dk