Kerteminde Etapeløb

Anette Lund Madsens billede

 Kerteminde lægger omgivelser til en aktiv sommerferieuge 29. Kom nærmere; store og små, sportsfolk, motionister og jer, der helst vil flade ud på stranden sammen med familien. En af ugens begivenheder bliver Danmarks-premieren på et etapeløb for både erfarne og nye løbere.

Torsdag den 21., fredag den 22. og lørdag den 23. juli lyder startskuddet til Kerteminde Etapeløb, der kan løbes af alle. Løb ruten på syv km en gang hver af de alle tre dage, og du har løbet et halvmaraton. Løber du ruten to gange hver af de tre dage, kan du skrive etape-maratonløber på dit visitkort.

Ruten
Kerteminde er køn, og ruten fører løberne via havnen, marinaen, over sandet på Nordstranden og videre på en godt to kilometer lang Marguritrute. Tilbage igen via Nordstranden og i mål.

Længden
Løb efter lyst og ben. Ruten er 7.032 km. Den kan løbes en gang, to gange eller tre gange. Fløjten lyder både torsdag, fredag og lørdag aften. Løber man alle tre dage de godt syv kilometer, har man løbet en halvmaraton, når man parkerer skoene om lørdagen. Tager man ruten to gange hver dag – ja, så siger kilometertælleren 42,192 km.
Ruten er for alle. Både store og små kan være med. Løbene foregår sidst på dagen, så der er tid til familien og alle de aktiviteter, som foregår på Camp Hverringe i løbedagene.

Gå ikke glip af dette løb, som er det første af sin slags i Danmark. Vær med til at gøre begivenheden til en tilbagevendende en af slagsen.

Tilmelding

Kan ske på hjemmesiden KertemindeEvent.dk/motion eller ved kontaktperson for løbet Hans Andersen på telefon: 65 32 33 61.

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14737:

Niels Techens billede
Løber i TIK og elsker at løbe. Er mest til 10-15 km's ture men et halv marathon i ny og næ bliver...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk