Jesper Faurshou afsluttede VM i Daegu på ærefuld vis.

Anette Lund Madsens billede

Marathonløberen, Jesper Faurschou, var sidste mand i aktion ved VM i Daegu i søndags. Og igen viste den 28-årige løber fra Herning sin store viljestyrke, da han gennemførte søndagens marathon i tiden 2:21:15. Det er langt fra hans bedste marathontid på 2:16:15, som han satte til London Marathon i år, og som gav ham billetten til VM i Daegu. På grund af de langtfra optimale vejrforhold skal man dog ikke kigge så meget på tiden men derimod på placeringen.  Her kom Faurschou ind midt i feltet som nr. 34 ud af 66 startende, hvilket var adskillige placeringer højere end hans seedning.

Stillingen halvvejs viser, at den danske løber disponerede sine kræfter bedre end de fleste. Her lå han  placeret som nr. 57 med tiden 1:09,45 timer. Mens 15 løbere måtte udgå af løbet pga varmen avancerede Jesper Faurschou stille og roligt. Fra de kritiske 30 km, hvor så mange løbere møder muren, forbedrede Faurschou derimod sin position.

”Det var hårdt, og jeg er godt brugt. Jeg løb meget jævnt, avancerede støt efter ti kilometer og er tilfreds,” sagde Jesper Faurschou efter løbet til B.T.’s Peter Fredberg.

 

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Mor_til_4s billede
  Min blog begyndte som en bolg om træningen fra 5 km til en halv marthon. Men mit liv tog en helt anden drejning, da jeg den 19 nov 2011 brækkede ryggen + flækkede et ribben + nogle bøjet ribben, da...
 • Tinas billede
  Her på bloggen vil jeg skrive om oplevelser med familien og om den ny fundne sport
 • Mads Ladefoged Loldrups billede
  Nu skal jeg i bedre form. Synes jeg har taget alt for meget på. Så i denne blog vil man kunne følge min optræning til Skjern Å Running Challenge den 30. april, hvor jeg har tilmeldt mig 8,2 km. Så...
 • Per Hussmanns billede
  Her vil jeg, som supplement til vores FB side, poste relevante info og oplevelser som formand for Aabenraa Bjergmarathon.
 • Emils billede
  Dette er en blog omkring løb og i særdeleshed omkring udstyr. Der vil komme gode råd til valg af udstyr, samt gode råd til forbedringer af dit løb. Håber i vil læse med :)

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14330:

Janne Lykous billede
Jeg hedder Janne Lykou, har indtil videre løbet 33 halvmararthon. I 2020 er min plan at løbe...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk