Ingen VM finale til Andreas Bube

Anette Lund Madsens billede

Andreas Bube løb søndag sit allerbedste, men det var ikke nok til at kvalificere sig til finalen i 800 meter løb ved VM i Sydkorea.

Den 24-årige dansker satte personlig rekord i semifinalen med en tid på 1.45,48 minutter, men det rakte kun til en sjetteplads i det første af tre semifinaleheat.

Bube havde håbet på et mere taktisk heat, hvor der ville have været bedre mulighed for at udnytte hans acceleration på de sidste 100 meter.

Danskerens tid ville have kvalificeret ham til finalen i det andet semifinaleheat, hvor tempoet var noget langsommere. Her kunne amerikanske Nick Symmonds og russiske Juri Borzakovsky løbe sig i finalen i tiden 1.45,73 minutter

Ritzau

 

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Jeanettes billede
  Min blok om løb.
 • Lynnes billede
  I am English, live in Denmark, a beginner runner, and have signed up to run my first marathon next year, Copenhagen Marathon!
 • Emils billede
  Dette er en blog omkring løb og i særdeleshed omkring udstyr. Der vil komme gode råd til valg af udstyr, samt gode råd til forbedringer af dit løb. Håber i vil læse med :)
 • René Gadeberg Kellers billede
  Her vil jeg prøve at beskrive min vej mod målet, som VAR et marathon inden jeg fyldte 40 år og nu BARE er et marathon. Alle er velkomne til at stille spørgsmål og kommentere på bloggen...
 • Henriettes billede
  Er nybegynder, eller faktisk overhovedet ikke startet endnu, men har længe ønsket mig at komme igang med at løbe (Det ser så sundt og fornuftigt ud ;) så med oprettelsen af denne blog håber jeg at...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14340:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk